Daca iti face mereu pe plac, se comporta frumos cu tine, vorbeste frumos cu tine fata de prietenii lui...inseamna ca te iubeste.
Baietii in general nu prea recunosc ca iubesc o fata.Sunt prea orgoliosi. Dar de multe ori ii tradeaza comportamentul
Se compoarta frumos, respectos, e foarte atent la tine in privirile tale, iti face complimente (de ex.nimeni nu e asa ca tine!) te insoteste ori unde iai cere, Si nu iti refuza nimic.
Dupa felul in care se comporta cu tine:daca este atent, romantic, chiar si daca te necajeste...Si faptul ca "nu prea" iti spune ca te iubeste este tot un semn de dragoste...
Pai cum sa poti afla o chestie pe care el o neaga? de regula cu sentimentele nu se glumeste, si daca el neaga ca te iubeste, inseamna ca un sambure de adevar exista. E mai usor sa iti spuna " te iubesc" si sa nu fie asa, decat sa iti spuna "nu te iubesc" si sa fie invers. Cand ai sentimente asa importante precum iubirea, printre primele dorinte pe car ele simti, este aceea de a spune, de a face totul sa exprimi acest lucru. Eu zic ca e mai simplu sa afli daca el atunci cand neaga, zice de fapt adevarul, si abia atunci sa consideri ca ai o problema.
Parerea mea ca un baiat nu pretuieste ceva pana cand nu pierde......Asa ca arata-i macar cateva zile ca nu esti interesta de el... In felul acesta vezi daca te vrea inapoi sau nu... Daca te vrea v-a incerca sa te opreasca.
Eu am numai 10 ani dar iubesc cala 20.este un baiatla mine in clasa care imi place. si eu ni-am pus aceasta intrebare. apoi am inceput sa intreb, pana la urma am ajuns la cloncuzia ca el tot timpul ma ajuta si ca se comporta mai frumos cu mine decat cu celelalte fete, a stat cu mine in banca de multe ori.si mi se pare ca ma considera speciala.
Eu am 14 ani si iubesc un baiat de 18 ani pe nume cristi si nu stiu daca el ma iubeste...ce fac?