Stai linistit o sa gasesti si tu pe cineva la momentul potrivit, inca nu s-a sfarsit lumea
Da, cunosc incredibil de bine sentimentul.
Nici nu stiu ce ar trebui sa iti spun. In mod normal ti-as spune ca suferi de depresie si ca ar fi indicat sa mergi la un psiholog, dar din experienta stiu ca nu o sa o faci si ca te vei cufunda si mai mult in starea asta...pana cand vei cunoaste pe cineva care sa te scoata de acolo.
Dar tot din experienta iti spun ca se poate si mai rau: sa te simti la fel de singur si cand esti intr-o relatie. Crede-ma, doare si mai tare!
Cat de frumos ai descris! Intr-adevar, sa ai pe cineva langa tine e minunat. Eu nu cred in prieteni, eu cred doar in familie si iubitul meu. Ceilalti sunt doar pe interes, sau sunt nepasatori. Desi sunt langa tine si "te asculta" mintea lor zboara in alta parte. Oricat ai incerca acum sa nu te gandesti la ea, e imposibil. Pentru ca inima ta tanjeste dupa iubirea ei, gandurile tale sunt destinate ei si astfel visele tot cu ea sunt. Incearca sa nu ai timp de gandire. De exemplu poti citi romane sa vezi cum sunt alte relatii. O sa-ti las o poezie pe care i-am scris-o eu iubitului meu intr-o seara doar ca ti-o pun la feminin.
"Tanjesc….
Oh iubito…unde esti,
Cand eu te caut prin intunericul
ast` ingrozitor?
Sunt trist in miez de noapte
Si tanjesc spre bratele tale moi!
Imi cos un petec de rabdare,
Dar se descoase prea usor,
Si dorul de tine, e tot mai mare
Si iar tanjesc, tanjesc spre ale tale brate moi.
Te chem soptit, apoi strig cu voce tare…
Dar tu nu ma auzi.
Imi fac curaj si urlu, sperand sa ma auzi acum…
Dar tu iar taci, caci nu m-auzi
Si eu raman tanjind si-acum spre bratele tale.
Vad cum minutele se misca usor,
Si-as vrea sa se miste rapid…
Dar parc-acum sta timpul pe loc
Si ma face sa tanjesc din nou, spre ale tale brate moi.
Ma resemnez intr-un final
Si-astept a noastra intalnire,
Dar nu-ncetez sa mai tanjesc
Spre tine, spre noi,
Spre ale tale brate moi!
Tanjesc in chinuri spre tine,
Si lupt cu frica creata de aceasta pata neagra.
Ma-ntreb ce faci, de dormi, de te gandesti la mine…
Dar intr-un final, eu tanjesc spre tine!"
George0197 întreabă: