anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunos un baiat de la mine din scoala care e mai mare decat mine cu 3 ani si il plac.Intr-o zi mi-am luat inima-n dinti si l-am asteptat la poarta. I-am spus ca-l plac si a zambit putin.De atunci l-am mai vazut de vreo 2 ori si am impresia ca se ascunde de mine. Ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sa-l lasi in pace. Felicitari pentru initiativa, dar... daca te evita nu-l stresa, nu vei obtine nimic.

| gossipgirl_8701 a răspuns:

Ce mistolaughing atunci mai cauta`l odata si zii "tipule mai are rost sa umblu dupa tine? ca daca nu, mai sunt baietihee hee" kiss si bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uf..cam dificil:-|pai incearca sa pui punctul pe i si sa vorbesti cu el sa ii explici situatia si daca vrei sa fii cu el spune-i sa iti dea un raspuns sigur si clar.ca sa vezi daca "aveti vreun viitor" sau nu

| francie a răspuns:

Te-ai comportat prosteste. I-ai zis ca il placi mai mult decat pe un simplu amic. Okey, si asta l-a facut sa se indeparteze. Ar fi trebuit sa te apropii de el, sa vezi daca sentimentele sale sunt macar pe jumatate fata de ale tale. Lasa timpul sa treaca un pic. Stii, baietilor nu le plac fetele insitente... fetele care se ofera pe tava... iar tu practic asta faci!