anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc de 1 an si ceva un tip. vorbeam pe mess azi am descis sa ne intalnim si imi place mult de el avem foarte multe lucruri in comun ..acceleasi mel pref acceiasi cantareti pref ..acceleasi gusturi la haine acceleasi principi si concepti despre viata si de 2-3 zile vorbim la telefon non-stop adica e ca si cum am fi impreuna ma suna mereu ii place sa imi asculte prblemele si eu a-si vrea sa ii dau de inteles ca il plac si nu stiu cum sa fac asta ceva idei?:d

2 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Din moment ce iti petreci mult timp vorbind cu el este evident ca il placi si sunt sigura ca si-a dat seama de lucrul asta. Dar daca vrei sa ii demostrezi fie ii spui fie ii dai un mesaj in care sa-i sugerezi ca te gandesti la el foarte mult, ca abia astepti sa va intalniti etc.

| Zeref a răspuns:

Eu stiu... daca ceea ce crezi despre el este si adevarat? Un baiat se poate comporta exceptional si poate indura pana la extrem, orice de la o fata pentru a-si atinge scopul(sex). Daca o persoana se comporta frumos nu inseamna ca asa este si in realitate.Nu ti se pare ciudat ca este exact copia ta? Exact asa cum ti-ai dorit sa fie un barbat? Asta e varianta de precautie, inainte sa dai cu capul.
A doua varianta este ca baiatul ar putea fi chiar jumatatea ta, cine stie.Din prisma mea de baiat ti-as recomanda sa te mai gandesti si sa mai iesi cu el doar asa ca amici mai mult si sa mai testezi terenul.Ca in final nu cred ca el ar pierde, ci tu. Pierzi ceva daca o mai tragi de timp si mai iesi cu el? Dupa calculator si la telefon omu are tupeu si spune si promite luna de pe cer.Dar cand iti spune fata in fata poti vedea daca te minte sau nu.Simplu.Daca nu este cum zic eu, parerea mea e ca ti-ai gasit fericirea big grin.Dar si asta vezi cum o pastrezi. Tentatia-i mare.

SucceS!