| andreiii123 a întrebat:

Cunosc de 3 luni o fata pe net care e din acelasi oras cu mine si care o plac foarte mult. Ea m-a intrebat de mai multe ori daca vreau sa ma intalnesc cu ea sa iesim pe afara impreuna etc, dar eu de felul meu sunt mai timid.

Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| xanderblackx a răspuns:

In general, fetelor le plac baietii mai timizi, in pofida celor smecherasi sau ma rog. asta e doar o opinie. cred eu ca daca ai fi t insuti, nu ar fi o problema, ba chiar te-ar placea, fix pentru ceea ce esti. du-te cu ea la un suc, o prajitura. fi atent la ea. spune-i despre tine, vorbeste despre ea, ascult-o. uite-te in ochii ei. chiar daca iti bate inima puternic, ai sa te simti extraordinar de bine. daca sta de vorba cu tine la telefon sau pe net, inseamna ca iti impartaseste ideile, de ce in realitate n-ar face-o? fi serios, ca ii placi, altfel nu ar sta cu tine de vb. ia-ti inima in dinti ca nu ai nimic de pierdut, chiar daca nu iese, cel putin e o experienta, si vei sti ce e de facut data viitoare. multa bafta. numai bine

8 răspunsuri:
| DOARoVIATA a răspuns:

Bun si ce vrei sa faci sa traiesti cu ea pe internet pentru totdeauna? ce ai de pierdut ca eu cred ca te place din ce ai zis aici fi tu si fi tare ca si cum ai discuta cu o prietena veche fara sa fi timid fara sate balbai doar nu te mananca...

| EddiWeed a răspuns:

Du'te cu ea ca doar nu te mananca, asa o sa scapi de timiditate.

| Parisblue a răspuns:

Nu trebuie sa ratezi ocazia, iti spun cat se poate de sincer, eu zic si in momentul asta sa i raspunzi la intrebare.si sa va vedeti soon..deciii..veri regreta nespus.si te vei trezi cand e prea tarziu, trebuie sa treci peste timidiitate pentru ca nu are sens, din moment ce o placi foarte mult! Hurry up

| ralukbz a răspuns:

Pai daca te intalnesti cu ea totul vine de la sine trebuie doar sa spui odata ca da vrei sa va intalnitii si app din ce oras esti?

| Against a răspuns:

Si? daca esti mai timid asta inseamna ca trebuie sa fii implorat sa iesi? Iesi cu ea si lasa-te dus de val

| CristinaForTPU a răspuns:

Buna Andrei!
Dece tie rusine de noi (fetele)?
Fa-ti curaj. e cel mai bine asa si nu fi timit nai de ce. + Esti barbat, iar noi (fetele) trebuie sa fim mai timide
Succes la Intalnire!

| StRuMP a răspuns:

Incearca sa socializezi cu ea...si daca nu poti realiza fraze in discutia voastra macar aproba ce zice fatawinking! NU poti sta toata viata asa! Vorbeste cu ea!

| monycutzza a răspuns:

Pai fa.ti curaj si intalnestete cu ea ca poate ai so pierzi