| andreiiutu a întrebat:

Cunosc o fata cam de 5 ani si de 1 an suntem impreuna, am avut o pauza dupa o cearta cam de 3 luni in care nu am vorbit, dar acum ne iubim mai mult ca inainte. In schimb am o problema. stam in acelasi oras dar cu toate astea ne vedem o data pe saptamana chiar si in vacanta si ea face tot ce zic parintii ei chiar si lucrurile stupide iar cand vreau sa ne vedem zice ca nu stie. in acelasi timp are o prietena pe care o asculta orbeste. Ce sa fac? Ganrantez ca ma iubeste deci nu asta e problema...

Răspuns Câştigător
| 112desert a răspuns:

Problema ta care e, ca va vedeti prea rar? Eu zic sa o intelegi si pe ea in privinta parintilor deoarece si tu ai face la fel in locul ei..ai face tot ce iti zic parintii..Incearca sa vb cu ea si intreab-o care e problema. poate chiar exista una. Succes! :*

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cand iubesti pe cineva faci orice sa te poti intalni cu ea, nu gasesti pretexte si te intalnesti o data pe saptamana[zici ca te iubeste dar eu nu sunt asa sigura de asta]

| andreiiutu explică (pentru mona):

Idea e ca ne vedem cam o data pe saptamana, facem sex aproape de fiecare data mai ales in ultimul timp pentru ca am o problema si nu pot iesii din casa, sunt primul ei baiat cu care a facut-o... in fine pot garanta ca ma iubeste... si asta ii explic si eu ei ca nu exista scuze si de obicei ma suna prietenele ei ca plang si. cu atat mai mult ma intreb de ce nu face orice sa iesim

| neutrino a răspuns:

Eu cred ca aceasta nu este o relatie.