anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc o fata cu care ma inteleg foarte bine. Ea are incredere in mine 100% imi zice orice. Cand e singura acasa ma cheama pe mine sa ii tin companie. Eu o plac foarte mult. Stiind ca vorbesc cu ea de mult timp, cum as putea sa vorbesc cu ea pentru a deschide relatia(momentan noi suntem doar amici), sa fim impreuna. Uneori nici nu stiu daca ma place sau nu de exemplu ea imi zice ca isi ia permisu si ma ia pe mine si fugim in lume si dupa isi schimba parerea. ajutati-ma va rog. Cum as putea sa vorbesc cu ea astfel incat sa o intreb daca ma place si daca vrea sa fim impreuna? Dar vreau ceva mai deosebit deoarece ea nu este o fata oarecare. Dau funda la raspunsul care ma ajuta

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Tu trebuie sa faci primul pas! Nu astepta nimic de la ea. Vorbeste si tu cu ea mai in gluma mai in serios Bate'i apropouri cum ca esti singur.ca nu ai si tu pe nimeni. Si chestii din astea! Hai ca trebuie sa te descurci iti trebuie doar imaginatie big grin Bafta

5 răspunsuri:
| Tiberius a răspuns:

Nu te cheama sa-i tii companie te cheama pentru alceva...se razgandeste pentru ca te vede ca esti papagal si nu-i faci nimic.

| blabla5532 a răspuns:

Deschide subiectul despre indragostiti, cand iti vine randul ii poti spune ca te-ai indragostit de o fata pe care risti sa o pierzi, sau ceva de genu vezi tu, urmatoarele 2-3 zile ea probabil te va intreba mereu cine e norocoasa si in cele din urma o poti descrie pe ea intr-un mod placut dar sugestia mea... la telefon ori pe mess, e mai bine sa aiba timp de gandire, reactie libera. Te sfatuiesc sa ii dai un trandafir la 2-3 saptamani, vorbe frumoase, sincere si vezi tu.
Succes

| Maryna_1397 a răspuns:

Pai...incearca si spune-i ce simti pentru ea.Dar ia-o usor! Si vezi daca te place sau nu.Baftahappy

| elninoema a răspuns:

****oo

| danutzadream a răspuns:

Pentru construirea surprizelor este google... in rest am trecut si eu prin aceiash situatzie dar am acum 3 ani de cand sintem impreuna... e necesar doar sa spui ce simti, care nu ar fi raspuns macar o sa stii adevarul.