Tu trebuie sa faci primul pas! Nu astepta nimic de la ea. Vorbeste si tu cu ea mai in gluma mai in serios Bate'i apropouri cum ca esti singur.ca nu ai si tu pe nimeni. Si chestii din astea! Hai ca trebuie sa te descurci iti trebuie doar imaginatie Bafta
Nu te cheama sa-i tii companie te cheama pentru alceva...se razgandeste pentru ca te vede ca esti papagal si nu-i faci nimic.
Deschide subiectul despre indragostiti, cand iti vine randul ii poti spune ca te-ai indragostit de o fata pe care risti sa o pierzi, sau ceva de genu vezi tu, urmatoarele 2-3 zile ea probabil te va intreba mereu cine e norocoasa si in cele din urma o poti descrie pe ea intr-un mod placut dar sugestia mea... la telefon ori pe mess, e mai bine sa aiba timp de gandire, reactie libera. Te sfatuiesc sa ii dai un trandafir la 2-3 saptamani, vorbe frumoase, sincere si vezi tu.
Succes
Pai...incearca si spune-i ce simti pentru ea.Dar ia-o usor! Si vezi daca te place sau nu.Bafta
Pentru construirea surprizelor este google... in rest am trecut si eu prin aceiash situatzie dar am acum 3 ani de cand sintem impreuna... e necesar doar sa spui ce simti, care nu ar fi raspuns macar o sa stii adevarul.
beausingurlamasamea întreabă: