Buna! Pai nu inteleg de ce se comporta asa, dupa ce ca ti-a fost greu pana sa ii spui tot ce simti si orice fata s-ar simti flatata sa fie curtata! Poate ca nu iti corespunde la sentimente si nu vrea sa te raneasca, poate vrea sa ii fii doar un amic.Asteapta, vezi ce o sa zica atunci cand o sa te intalnesti cu ea si daca vezi ca nu abordeaza subiectul sau il evita atunci cand o intrebi e clar ca nu vrea decat sa ii fi amic.Sau poate vrea sa se lase mai greu. Astepata sa ii vezi reactia ei cand mai vorbesti cu ea! Good luck!
Nu vreau sa fiu eu cea rea...dar cred ca nu te place daca te placea vorbea cu tine...sau poate e fft timida si nu are curajul sa recunoasca ca si ea simte ceva pentru tine.
Sau e şocată, aşa cum spun restul, sau nu te place. Nu vreau să te descurajez, dar tind să cred că e a 2-a variantă. În orice caz, a reacţionat în cel mai aiurea mod posibil. Ar trebui să-i arăţi puţină indiferenţă, dacă te place, te va căuta ea.
Capul sus!
Mai bine vorbeste cu ea tete-a-tete, astfel no sa poata fugi de raspuns, funda?
Da, intr-adevar sunt 2 variante. ori ma place si ea si e timida, ori nu ma place si nu vrea sa ma raneasca. m-am gadnit si eu la acest lucru, in orice caz daca ea nu ma place mai sunt si alte fete...va multumesc mult, o sa am rabdare cu ea si voi continua sa sper ca si ea simte ceva pentru mine, multumesc din nou pentu sfaturi si incurajari.
PS : i-am spus pe mess pentru ca nu ma intalnesc foarte rar cu ea pe afara, de cele mai multe ori este placata din oras.
Porbabil este mai timida. Ai totusi rabdare cu ea. Cred ca cel mai bine ar fi s-o inviti undeva, intr-un parc si sa discutati liber, sa-i spui tot ce ai pe suflet.