Eu sunt fata si m-ai de graba ai incepe cu niste atingeri prietenesti apoi sa o imbratisezi...sa te apleci inspre ea, zambeste-i, ia-o de mijloc, daca vezi ca iti raspunde la atingeri si ca nu o incomodeaza prezenta ta poti merge mai departe.Priveste-o intens in ochi si daca vezi ca zambeste poti sa o saruti etc. Toata faza e ca daca o faci prin gesturi priviri ai mai multe sanse sa nu fi respins sau sa nu te simti prost la un refuz.Cum ar fi sa ii zici in fata:Te plac si ea sa pice putin socata si iti va zice un nu politicos sau depinde ce fata e. Acum eu iti zic parerea unei fete.Te pup si bafta!:*
O iei de mana si te uiti in ochii ei.Vei afla ce simte pentru tine si ce fel de sentimente are.
Nu stiu, poti incepe sa o cuprinzi dar si poti sa-i zici, tu cum crezi? de ex ar fi super daca iai zice in fata despre ceea ce simti, asta da dovada de sentimente profunde, dupa care sa incepi sa o cuprinzi PS: citi ani aveti?
De exemplu cand va despartiti la plecare apropie-te-te de ea pune-ti mana in parul ei (si trage-o taree glumesc) si spune-i ca ea pentru tine nu este decat o prietena ca o placi vvezi cum reactioneaza eventual o poti saruta :X Succes!