anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc o fata. Stam si vorbim mult. Stiu mai multe despre ea decat despre oricine. Cred ca asta este motivul principal. Am vorbit prea mult si acum ma considera "un frate". Am incercat sa o invit in oras, insa m-a refuzat spunand ca momentan ii place de alt tip, insa putem iesi in oras numai sub forma de prieteni. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| GreenSky a răspuns:

Mai invit-o odata si spune-i sa vrei sa fiti doar prieteni...nimic altceva...
poate dupa mai multe intalniri lucrurile se vor mai schimba...
Bafta!

4 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai bine este sa ramaneti prieteni. Daca ea deja ti-a sp ca ii place alt baiat lucrurile sunt foarte clare.Nu trebuie sa pierzi prietenia ei pentru o relatie.Fiti doar prieteniwinking

| Mya a răspuns:

Ar trebui sa nu-ti faci iluzii, fiindca ti-a spus clar ca doreste sa-ti fie doar amica... te obisnuiesti cu ideea sau renunti la aceasta prietenie; slabe sunt sansele sa se razgandeasca, cel putin nu curand... avand in vedere ca ti-a marturisit ca place pe cineva.

mira
| mira a răspuns:

Daca nu te multumeste relatia de simpla camaraderie, renunta la ea si la visurile tale. E mai putin dureros acum. Mira

| urbanghost a răspuns:

Ai intrat in ''Zona Prietenilor'', nu mai poti face nimic acum... Trebuie doar sa te multumesti cu statutul de amic.