DECI GLUMESTI? la 15 ani ti-a tras-o ala si pe dos si oral nu ai avut inhibitii nu ai avut nimic...dar citez "ar nu stiu imi e putin frica in primul rand de reactia paritiilor cand vor afla si in al 2lea rand de durere" sa fim seriosi, ai facut atatea cu altu si nu poti sa ii oferi pasarica lu asta care te iubeste si il iubesti? un baiat care, parerea mea, ar fi pacat sa il pierzi. Eu te sfatuiesc doar sa nu ii spui ce ai facut cu primul niciodata ca si-ar schimba total impresia oricat de mult ai crede tu ca va intelege. Eu ma abtin mult sa nu iti zic mai multe
Celalat doar te folosea,asta e posibil sa te iubeasca cu adevarat deci merita sacrificiul tau,totusi e bine sa nu ii dai detalii despre ce ai facut inainte,ce rost are sa il intristezi,el te crede pura, si e mai bine sa ramana asa, pana la urma acum esti cu el si va iubiti, asta conteaza, trecutul e lasat in urma
Dece te mai plangi ca ii faceai oral? ai vrut sa fi cu el suporti consefuckurile si nu ne mai bazaiesti la cap.DIE
Da, esti inca prea mica sa ii oferi virginitatea ta. Mai asteapta 2-3 ani si o sa fie bine. Parintii tai nu vor avea o reactie prea buna daca o faci asa devreme. Oricum el te iubeste si poate sa astepte. Il multumeste cu oralaul. Si nu cred ca e o idee buna sa ii spui ce ai facut cu Alex, chiar daca nu ar trebui sa existe secrete intre voi, aici e o exceptie maricica. Poate doar stiind ca o sa faci asta in viitor nu o sa te mai simti asa vinovata. Sigur o sa dureze relatia atat pentru ca va iubiti foarte mult si el deja isi face planuri cu tine.
O seara placut! :*
Stai linstita, nu te judeca nimeni (cel putin nu eu). Te admir pentru ca ai abut curaj. Din punctul asta de vedere nici nu stii cati baieti ar vrea o fata ca tine.
Acum, nu vad de ce ai vrea sa ii spui ce ai facut lui Adi. Lasa trecutul in urma, continua viata asa cum vrei. Sunt sigur ca te-ar intelege daca nu vrei sa iti pierzi virginitatea, iar daca ii faci oral sau/si anal va avea rabdare cu tine cata vrei. Oricum, din moment ce iti face si el, un 69 este la fel de tandru ca sexul propriu-zis.
Eu zic sa iti lasi trecutul in urma si sa iti continui viata asa cum vrei. Esti o fata cu experienta, ai gasit o persoana pe care o iubesti, si, la fel de important, care te iubeste la fel de mult. Normal ca e o idee buna sa iti incepi viata cu el, dar nu atat de devreme. Sexologii recomanda sa incepi pe la 17-18, cand este gata si corpul tau.
Pai depinde daca vrei sa mergi cumva la facultate sa va mai abtineti dar daca va iubiti asa de mult si voi vrei o casnicie si simti iubire adevarata e ok si o casnicie si inca ceva nici o data nu te opune inimi ca faci si mai rau mai bine fa ce iti cere inima sper ca te-am ajutat. Funda