| Corrine_1413 a întrebat:

Cunosc un baiat care a fost la liceul meu(e cu un an mai mare) si mereu imi atragea atentia, nu in sensul ca il placeam ci pur si simplu asa ca prezenta, mai ales ca de multe ori ma privea insistent. Dupa o vreme mi-a luat id-ul si am inceput sa vorbim, era foarte okay si credeam ca o sa fie ceva imi mult intre noi.La un moment dat nu am mai vorbit si iar am reluat legatura, ne intelegeam super.Am iesit o data la un suc si a f okay intalnirea dar dupa asta nu a mai vorbit deloc cu mine, iar intr-o zi am observat ca ma evita pe strada desi m-a vazut.Eu nu inteleg, daca m-a placut de ce nu a afacut ceva? si ma face sa ma simt prost de parca ar fi ceva in neregula cu mine...acum il plac dar nici nu ii pot zice nimic daca el ma evita. ce-as putea face?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este foarte nesigur pe sine. Poate incerca si o metoda de manipulare. Sau asteapta un semn din partea ta. Depinde foarte mult si de discutiile voastre, de cum ati interactionat. Poate n-are curaj sa mearga mai departe. Abordeaza-l pe mess, si spune-i ca voiai doar sa stie ca te-ai simtit bine cu el cand ati iesit la suc. Nu lungi vorba si nu-i pune multe intrebari. Dupa o saptamana, da-i un mesaj: ce faci maine seara? eu tot voiam sa te chem la un suc dar nu stiam cum sa procedez laughing Mai departe...te orientezi tu. Daca e nu, atunci lasa-l.

2 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Multi baieti nu sunt hotarati in legatura cu fetele, azi imi place o fata maine nu imi mai place cam asa e,. sau poate baiatul este timid incearca sa tebagi cu el in seama si pe parcurs alegeti cuvintele cu atentie pentru a-l face sa inteleaga ca ti la el eu iti urez noroc happy

| Maria_7883 a răspuns:

Buna!
Este clar ca inainte de intalnire acest baiat te placea.Probabil ca dupa intalnire a realizat ca nu esti ceea ce el cauta, sau pur si simplu i este teama de o relatie serioasa.Stai linistita, cu timpul se a rezolva totul.Te sfatuiesc ca poe viitor sa te intalnesti si sa vorbesti face to-face cu o pers. si abia apoi on-line.Asa se vor lega mult mai bine lucrurile.
Numai bine!