| CherryGirl67 a întrebat:

Cunosc un baiat cu care ma inteleg foarte bine[el e mai mare decat mine cu 7 ani] si mai mereu vb la tel, prin sms
si de fiecare data spune ca ma iubeste si chestii din astea
apoi incepe cu faze ca ar vrea sa o faca cu mine dar doar daca sunt eu de acord.
eu uneori ii zic da, alteori nu[bineinteles la baza]
eu nu mai stiu ce sa cred
nu cred ca chiar ma iubeste asa cum spune...
sincer nu as vrea sa cred ca totul se rezuma doar la s*x pentru ca am inceput sa tin la el si m-ar durea daca as afla asta
voi ce ziceti? sincer va rogpuppy dog eyes
dau funda:*
si pentru celelate rasp voturi
>mersibig grin

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

E pentru sex...un baiat care te iubeste cu adevarat nu sare din prima cu aceasta afirmatie. ar fi mai bine sa.l lasi pentru ca o sa ai de suferit. nu merita sa.ti strici tu viata pentru unul care doar vrea sa profite de tine. mai gandeste-te si nu te lasa induplecata cu lucrurile care ti le zice. esti fata asa ca ia.o ca atare.

ai grija de tine.

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca nu vrei sa suferi mai bine spune nu.E limpede ca vrea ceva pe baza de sex.

| Johnny_3797 a răspuns:

Cel mai bine sa rabzi tu cu sexu.Controleazal daca el te iubeste cu adevarat, incepeti sa va intilniti un timp vreo 7 luni si mai mult fara sex.Atunci vei vedea daca te iubeste sau nu.

| MeMyself a răspuns:

Pai daca el e mai mare ca tine cu 7 ani...nu cred ca e asa o problema mare.dar totusi daca deja a mentionat ca vrea sa o "faca" cu tine nu prea as zice ca te iubeste. poate te place dar nu in adevaratul sens al cuvantului.*fara sup*.Eu zic ca ar trebui sa-ti gasesti pe cineva mai apropiat varstei tale si de care sa fi sigura ca te place sincer sau. daca zici ca deja ti la el incearca sa afli chiar tu daca numai asta vrea, sau a fost doar o glumahappy
Bafta!happy

| Dakota a răspuns:

Pai ce sa zic daca iti ppune aceea intrebare mai tot timpul. S-ar putea sa nu tina la tine asa cum zice.
daca se rusineaza cand o spune sau ii este frica de raspuns. inseamna ca tot tine la tine un pic asa...
Ti a dovedit vrodata ca te iubeste?
Incearca sa vezi mai departe de firea lui buna sa privesti inauntru sa vezi ce poate spune si cum va reactiona worried
Gandeste-te mai intai ca este cam mare sincer 7 ani :O este cam mult. dar daca va iubiti nu conteaza... daca este un profitor conteaza si trebuie sa scapi de el cat mai repede
Te pup Succes :*

| caius a răspuns:

E cu 7 ANI mai mare, tu ce crezi ca vrea de la tine? straight face