Buna MiHa!:X
Da, Se pare ca te place! Dar dintr-un motiv necunoscut se pare ca nu se poate dezlipii de actoala iubita! fa-l uh sa fie nebun dupa tine! Vorbeste-i dulce si calm! Uita-te in ochii lui! razi la glumele lui! Daca se cearta cu iubita sa ii fi alaturi, consoleaza-l! Si incearca sa-i accepti avansurile! Iesi cat mai des cu el. Voi doi singuri!
Nu am de unde sa stiu daca te place sau nu. doua lucruri sunt clare:
1. ca vrea sa ti-o traga si nu ai avea nimic impotriva sa isi insele prietena.
2. ca ii tot sari la gat sperand la afectiune...
ai putea fi singura dezamagita in povestea asta. cauta-ti si tu un baiat singur si pe fata caruia sa se vada daca te place sau nu.
daca intrebi aici e clar ca nu crezi ca te place si incerci sa iti dai sperante. mai cresti un pic.
Ieri am iesit iarasi cu el si l-am intrebat despre prietena lui, iar el mi-a spus ca nu-i aici si ca ea sta undeva la 30 de minute de aici. nu prea se intalnesc si nu am observat sa-i pese foarte mult de ea. poate ii cu ea doar sa ma faca pe mine geloasa sau nu stiu
Api si eu am un baiat cunoscut care se poarte frumos cu mine. exista specii rare de baieti care stiu sa se poarte cu o fata. sa nu crezi ca te place ca asa sunt unii baieti. si ii esti draga doar pentru ca esti mai mica cu 2 ani. Ai grija ce faci. poate se drogheaza