anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat dar nu stiu daca ma place.

-El are prietena, dar mereu cand il chem undeva, vine.

-El este cu doi ani mai mare decat mine, si ii sunt draga. adica asa spune el.

-Mereu cand ne intalnim ma ia in brate.

-Stie sa ma faca sa rad.

-Si chiar odata cand a fost o prietena cu mine si cu el mi-a spus ca se vede ca este o posibila scanteie intre noi. dar eu nu stiu ce sa cred... ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| Bibutzu a răspuns:

Buna MiHa!winking:X

Da, Se pare ca te place! Dar dintr-un motiv necunoscut se pare ca nu se poate dezlipii de actoala iubita! fa-l uh sa fie nebun dupa tine! Vorbeste-i dulce si calm! Uita-te in ochii lui! razi la glumele lui! Daca se cearta cu iubita sa ii fi alaturi, consoleaza-l! Si incearca sa-i accepti avansurile! Iesi cat mai des cu el. Voi doi singuri!

4 răspunsuri:
| claus a răspuns:

Nu am de unde sa stiu daca te place sau nu. doua lucruri sunt clare:
1. ca vrea sa ti-o traga si nu ai avea nimic impotriva sa isi insele prietena.
2. ca ii tot sari la gat sperand la afectiune...
ai putea fi singura dezamagita in povestea asta. cauta-ti si tu un baiat singur si pe fata caruia sa se vada daca te place sau nu.
daca intrebi aici e clar ca nu crezi ca te place si incerci sa iti dai sperante. mai cresti un pic.

| MihaXlovesXyou a răspuns:

Ieri am iesit iarasi cu el si l-am intrebat despre prietena lui, iar el mi-a spus ca nu-i aici si ca ea sta undeva la 30 de minute de aici. nu prea se intalnesc si nu am observat sa-i pese foarte mult de ea. poate ii cu ea doar sa ma faca pe mine geloasa sau nu stiu thinking

| AnkaOfficial1 a răspuns:

Api si eu am un baiat cunoscut care se poarte frumos cu mine. exista specii rare de baieti care stiu sa se poarte cu o fata. sa nu crezi ca te place ca asa sunt unii baieti. si ii esti draga doar pentru ca esti mai mica cu 2 ani. Ai grija ce faci. poate se drogheazalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dao in nahuii ca