Nu stiu de ce ii mai acorzi atentie unui mincinos ca el, in 2 ani de zile banuiesc ca nu v-ati vazut niciodata daca nu sti cum arata, iti pierzi timpul cu el...
Dă-i pace draga mea, nu te complica cu el pentru că e neserios, nu știe ce vrea de fapt.
Sunt dinastia stai calma, o sa vrea el, poate e prea timid de el si crede ca il respingi
Pai daca ti-a dat poze false cu el inseamna ca se ascunde, probabil e tipul de om care vrea sa fie apreciat pentru ceea ce este el ca persoana nu pentru cum arata el.Primul pas pe care il poti face e sa ii spui ca vrei sa va vedeti, ca vrei sa il cunosti, apoi poti sa lucrezi la capitolul incredere de sine.Arata-i ca-ti pasa de el si ca-l accepti asa cum e.Va conta foarte mult pentru el chestia asta.Bafta
Poate ca nu i place cum arata si tu daca il vei vedea il vei respinge. El probabil nu vrea sa va strice relatia frumoasa pe care o aveti. In legatura cum il poti face sa fie el insusi, ar fi sa incepi tu sa vorbesti despre chestii de genu " Conteaza mai tare personalitatea decat aspectul fizic" ( si chestii de genul asta pentru ca el sa prinda incredere in tine si etc. Sper ca te-am ajutat BAFTA!
In primul rand ai mare grija caci poate ca asta a si avut in gand. Tine cont ca tu nu sti exact cu cine vorbesti pentru ca el ti-a dat poze false cu el. Asa ceva nu este normal! Nu este nevoie sa iti faca porpuneri indecente pentru a te face sa cazi in capcana lui.
Draga mea, nu crezi ca daca voia sa ii faca ceva, in 2 ani de zile de cand vorbesc, ii facea? Cine are atata rabdare cu cineva sa astepte 2 ani ca sa ii faca rau? Nimeni nu-si pierde timpul asa aiurea si mai ales 2 ani.Cititi si voi intrebarea aia bine inainte sa dati un sfat eronat.