Daca nu i-a placut cand iai spus ca il iubesti ca un prieten inseamna ca are ceva sentimente pentru tine...asa ca...simte ceva pentru tine...plus cum ti se adreseaza... oricine siar da seama...pup...sper sa-ti fie de folos sfatul meu...pup
Exact cand vroiam sa-ti dau un sfat, am observat la sfarsit ca ti-ai postat id-ul. Deci not, m-am razgandit.
Parerea mea sincera e ca acest baiat tine la tine, si chiar te iubeste. Nu iti mai fie teama pentru orice nimic.:* Sper ca ti-am putut fi de ajutor intr-un fel.
Poate simte ceva pentru tine, dar cand esti la scoala cum vorbeste cu tine? sau cand va intalniti cum vorbeste cu tine? daca vorbeste dulce cu tine...inseamna k simte ceva pentru tine sau vrea ceva de la tine, un sfat: nu mai posta id-ul pe siteuri...
1. Cu unul dintre prietenii mei cei mai bun folosesc aceleasi apelative, chiar suntem unul pentru altul "iubirea vietii". E de la sine inteles ca totul e o gluma si ca ne alintam. Dar jocul are frumusetea sa. Daca tine la tine? Nu cred, e doar un joc.
2. Id-ul tau nu isi are locul. Cine doreste sa converseze cu tine, iti va cere asta intr-un mesaj privat.
Pai poate tine oricum daca nu il intrebi ramai cu indoiala in momentul in care tea intrebat daca il iubesti trebuia sal intrebi si tu...deci astepta momentul si fa-o