Atunci,parerea mea este sa nu-ti faci iluzii prea mari..pentru ca vei avea de suferit. Pune ochii pe altcnv.sau arata macar chestia asta, ca iti place cineva, ca esti incantata, pentru ca asta ii va atrage atentia.
Asa patesc si eu. Cand cineva ma refuza fara sa fac nimic gresit si nu inteleg motivul, imi cam dispare de la inima. Daca vrei sa te bage in seama baga-l tu prima; la mine functioneaza mereu. Chiar daca am fost suparat la un refuz cand fata a venit cu initiativa imi trecea si o luam de la capat.
Problema e ca el ma cam ignora de la un timp, nu prea ma mai baga in seama. Si a inceput sa-mi pese de fazele astea, inainte putin ma interesa daca vorbea cu mine sau nu.
Atunci,parerea mea este sa nu-ti faci iluzii prea mari..pentru ca vei avea de suferit. Pune ochii pe altcnv.sau arata macar chestia asta, ca iti place cineva, ca esti incantata, pentru ca asta ii va atrage atentia.
Mereu cand cineva ne refuza ne place maxim acea persoana. Si eu patesc la fel ! M-a placut un baiat mult, mult timp, cand am vazut ca umbla alta dupa el m-am indragostit de numai stiam ce-i cu mine si am fost cu el. Daca simti ca iti place de el, arata-i discret asta. Va observa si daca chiar mai tine la tine o sa fiti impreuna!