| DeeaD1 a întrebat:

Cunosc un baiat de aproape un an, dar pana acum am vorbit doar pe mess.El ma place si eu il plac. Nu am avut ocazia sa ne intalnim pana acum.Ba am avut eu treaba,ba a avut el. Acum vrea sa ne intalnim,dar nu stiu ce sa fac, cum sa imi manifest sentimentele. Daca va vrea sa ma sarute sa il resping sau sa il las? Ar fi primul meu prieten si nu stiu ce sa fac. Nici nu am mai avut un prim sarut pana acum. Cum ar trebui sa fie? Uscat? Umed? Foarte umed? Cu limba? Normal? Sa ii cuprind buza cu buzele mele sau sa tin buzele inchise? Ajutooor!

Răspuns Câştigător
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

E normal sa ai emotii. Iesi cu el, incearca sa-l cunosti si daca incarca sa te sarute poti pentru prima data doar sa-l pupi doar si mai apoi sa-i spui in felul tau ca nu ai avut primul sarut pana acum si sa te scuzi daca o sa fi stangace. Sigur o sa se ofere sa te invete. Cele ideale sunt cele umede. P.S. o sa fie foarte simplu, o sa vezi, ca si cum ai fii stiut asta din totdeauna. Bafta!

| DeeaD1 explică (pentru UrsuletuChocolatiu):

Si atunci cand ne intalnim cum ar trebui sa procedez? Ce ar trebui sa fac?

| UrsuletuChocolatiu a răspuns (pentru DeeaD1):

Il pupi pe obraz si ca sa scapi de stres incearca sa faci glumite cu el gen : off de cand asteptam intalnirea asta sau altceva o sa-ti vina tie sa zici. Sa nu te abti, incearca sa fi tu pentru ca el asta vrea sa vada, cum esti si in realitate. Oricine are defecte, deci nu te sfii poate o sa-i placa. Si el fiind baiat o sa stie ce sa faca. Nu iti face griji.

3 răspunsuri:
| KayaHyuuga14 a răspuns:

Fi tu insuti si totul va merge bine dar daca te saruta sa inchizi ochii daca nu o faci va fi penibil asa a patit o prietena de a mea.