| DeeaD1 a întrebat:

Cunosc un baiat de aproape un an, dar pana acum am vorbit doar pe mess.El ma place si eu il plac. Nu am avut ocazia sa ne intalnim pana acum.Ba am avut eu treaba,ba a avut el. Acum vrea sa ne intalnim, dar nu stiu ce sa fac, cum sa imi manifest sentimentele. Daca va vrea sa ma sarute sa il resping sau sa il las? Ar fi primul meu prieten si nu stiu ce sa fac. Nici nu am mai avut un prim sarut pana acum. Cum ar trebui sa fie? Uscat? Umed? Foarte umed? Cu limba? Normal? Sa ii cuprind buza cu buzele mele sau sa tin buzele inchise? Cand ne intalnim prima data ce sa fac? Sa il iau in brate sau sa astept sa ma ia el? Sa il sarut pe obraz sau sa astept sa ma sarute el? Ajutooor!

2 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

Asteapta sa te ia el in brate, in legatura cu sarutul mimeaza ceea ce face el, daca el deschide gurita o deschizi si tu, daca iti da limba i-o dai si tu. Asteapta poate o sa-ti spuna el ca te place, iar dupa asta daca esti pregatita spune-i si lui asta! Succes si ai incredere in tine.

| neutrino a răspuns:

In mod normal arata-i ce poti, sa stie baiatul de la inceput peste ce comoara a dat.