Acum nu-l mai iubesti asa de mult? Si el iti cere asa de repede sa faceti sex? E oare aceasta iubirea cea mare?
Buna. tu il mai iubesti pe el? Sincer ar mai putea astepta si el 1 an sa nu aibe apoi probleme... daca nu stii cum sa ii zici ca nu vrei, spune-i ca nu esti inca pregatit sa o faci. daca te intelege si te iubeste te mai asteapta.Bafta
Daca il iubesti da daca nu n-are rost... dar cred ca ar trebui sa te gandesti bine inainte de a face pasul asta.bafta
O faci doar daca vrei dar sunteti cei mai buni prieteni daca o faceti s-a rputea sa nu mai fie ca inainte...gandeste-te bine inainte
Pana atunci ca fac ca acum traiesc. si iau parte la ce sa intalmpla pe lnga mine)
I'am spus ca la 17 ani ca sa astepte si e dispus ne intalnim si nu a mai zis nimic. am vbit si cu el i'am explicat. mi-a spus si cum sta treaba. mi-e frica ca sa nu ma indepartez de el
nu e chestia de vrajeala " intr-un an l-am intors pe toate partile sa imi dau seama cu el. imi spune ca mereu o sa contez pentru el. ce sa afc de acum inainte cu relatia asta?
Depinde ce sentimente ai tu pentru el si daca esti gata sa faci dragoste cu un baiat ce il cunosti de un an. si daca ai tu incredere in el