| oana_4734 a întrebat:

Cunosc un baiat de un an. Am fost foarte indragostita de el insa ca sa nu ma respinga a m devenit cei mai buni prteni.Acum insa el e cel indragostit de mine si mi -a propus sa facem dragoste. au am 17 iar el 20 ce sa fac?

16 răspunsuri:
| Panterdam9 a răspuns:

Esti cam mica mai asteapta pena pe la 25 de ani.

| DEBrown a răspuns:

Dragoste.

| kiLLeRbusTed a răspuns:

Un cuvant ''sex'' rolling on the floor

| gigiro a răspuns:

Acum nu-l mai iubesti asa de mult? Si el iti cere asa de repede sa faceti sex? E oare aceasta iubirea cea mare?

| TotEu1993 a răspuns:

Buna. tu il mai iubesti pe el? Sincer ar mai putea astepta si el 1 an sa nu aibe apoi probleme... daca nu stii cum sa ii zici ca nu vrei, spune-i ca nu esti inca pregatit sa o faci. daca te intelege si te iubeste te mai asteapta.Bafta

| 4ever_5725 a răspuns:

Daca il iubesti da daca nu n-are rost... dar cred ca ar trebui sa te gandesti bine inainte de a face pasul asta.bafta

| s3xy0girl20 a răspuns:

O faci doar daca vrei dar sunteti cei mai buni prieteni daca o faceti s-a rputea sa nu mai fie ca inainte...gandeste-te bine inainte

| Mahoarcaskunk a răspuns:

Stai calma tu chiar il crezi

| adriana_9981 a răspuns:

Ar trebui sa faci ce simti tu nu ce spun altii! gandeste-te bine!

| ritterniki a răspuns:

Fa ceva sa nu-ti afecteze vita

| oana_4734 explică:

Pana atunci ca fac ca acum traiesc. si iau parte la ce sa intalmpla pe lnga minelaughing)

| oana_4734 explică:

I'am spus ca la 17 ani ca sa astepte si e dispus ne intalnim si nu a mai zis nimic. am vbit si cu el i'am explicat. mi-a spus si cum sta treaba. mi-e frica ca sa nu ma indepartez de el sad

| oana_4734 explică:

nu e chestia de vrajeala " intr-un an l-am intors pe toate partile sa imi dau seama cu el. imi spune ca mereu o sa contez pentru el. ce sa afc de acum inainte cu relatia asta?

| angelina_1022 a răspuns:

Depinde ce sentimente ai tu pentru el si daca esti gata sa faci dragoste cu un baiat ce il cunosti de un an. si daca ai tu incredere in el

| Razvan a răspuns:

Nu până la 25 de ani, până la 30 mai aşteaptă

| oana_4734 explică:

Vreau un sfat sad. dau funda :*