| oana_4734 a întrebat:

Cunosc un baiat de un an. Am fost foarte indragostita de el insa ca sa nu ma respinga am devenit cei mai buni prteni.Acum insa el e cel indragostit de mine si mi -a propus sa facem dragoste. eu am 17 iar el 20 ce sa fac?

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din moment ce nu aveti o relatie, cum sa-ti ceara asta?
Luati lucrurile pe rand!

| Muppet a răspuns:

Daca vrei sa faci asta cu el si il iubesti e alegerea ta happy Poti sa faci ce vrei

| Annye_2425 a răspuns:

Oare nu ti se pare ciudat brusc sa se fi indragostit de tine si la fel de brusc sa vrea sa faceti si dragoste? thinking pastreaza distantawinking

| gln a răspuns:

Buna oana... Eu te iau in modul acesta : De ce sa te complici daca tu nu il mai placi? De dragul a ce afost? Credeam draga mea ca prietenie intre Un baiat si o fata nu se poate daca nu au avut o relatie amoroasa inainte... Oricum iti stiu urmatorul pas pe care o sa il faci. Iar cat despre varsta eu am pierdut pierdut singura fata pe care am iubit-o in viata mea din greseala ei pentru ca sa crezut indragostita tot de unul de 20 acum regreta si nici nu ma poate privi in ochi. deci eu unul nu cred in indragosteala la unu de 20 care tia furat ochi doar prin faptul ca este mai mare, are masina si nu are benzina si tot asa.trezeste la realitate si iubeste baiatul de varsta ta care este indragostit de tine si nu nici nu ****. Dar sa nu il ranesti ca pe urma o sa imi para extrem de rau.

| Magdis a răspuns:

Pai daca il iubesti si tu eu zic so faceti,, big grin