anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat de vreo 4 ani. La inceput nu prea vorbeam unul cu altult fata in fata, dar pe facebook ne lasam aprecieri si comentarii. Comenariile lasate de el aveau cel putin 3 pupici. A mai trecut un timp si am inceput sa vorbim des. I-am facut o farsa de 1 aprile cu "te iubesc", dar eu glumeam. Si el mi-a spus ca ar minti daca ar spune ca nu simte ceva pentru mine si ca ma iubeste mult, numai ca el are prietena si nu vrea sa o raneasca. De aceea a zis ca el ar vrea sa ramen amici momentat. S-a despartit de acea fata si vorbim des, iar cu mine observ ca se comporta mai frumos decat cu celelalte fete. E mai atent, mai rusinos in preajma mea si cu mine. Ne apropiem cand ne face poze si eu ma duc tot pe langa el ca sa stam impreuna. Lumea a zis ca ne-ar sta bine impreuna si ca ne place, dar nu recunoastem. Ne-am rusinat si nu am zis nimic. Ne trimitem si 8 pupici intr-o conversatie si ne descoperim lucruri in comun zilnic. Si ea spus unei prietene de a lui cum ca il plac. Ma place, nu? Atunci de ce nu-mi cere sa fim impreuna?

4 răspunsuri:
| gabiesuper a răspuns:

Băi oameni buni, nu mai catalogaţi relaţiile după pupicii de pe facebook... ce legătură are că îţi dă pupici pe facebook cu posibilitatea că ar putea să te placă?! Dragostea nu o cauţi, e atât de subtil că-ţi sare în ochi. NU mai încerca să faci lucruri în privinţa asta, pur şi simplu aşteaptă sau spune-i ce simţi şi ce crezi despre el. Dacă şi el îţi spune că simte reciproc nu trebuie să te grăbeşti să-l bagi într-o relaţie, aşteaptă să facă el primul pas. Dacă nu-l face, poate că nu e pregătit sau pur şi simplu nu vrea mai mult cu tine. Dacă ţii cu adevărat la el nu te mai grăbi aşa, vorbeşte mai mult cu el faţă în faţă, nu pe facebook şi fii mai deschisă, ajută.

| StalkerSoul a răspuns:

Poate e timid.

| neutrino a răspuns:

Ii place de tine dar inca nu este capabil de mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Relatiile sunt definite de numarul pupicilor trimisi in discutiile online. Am mai descoperit un lucru despre natura universului.

Treci si spune-i respectivului sa nu mai fie timid si sa-ti ceara imediat sa fiti impreuna. Spune-i ca am zis eu!