Nu inteleg motivele dar daca nu le-ai scris probabil sunt personale.eu nu ti-as recomanda sa iti ieii gandul de la el. daca va itelegeti asa bine de ce sa renuntati? fi impreuna cu eldaca nu se poate atunci nu ai ce face trebuie sa astepti.gaseste pe cineva care sa te ajute cu o vorba buna sa te faca sa te simti mai binedar sper sa fiti impreuna pentru ca ar fi cu adevarat pacat
S-ar putea sa fie o persoana potrivita pentru tine sau poate nu. Daca esti sub18 ani mai gandeste-te si la altii ca doar nu te casatoresti cu el. Nu are rost sa plangi dupa unul...mai sunt o gramada.
4sodc am 16 ani si sunt constienta ca nu ma casatoresc acum dar e ceva aparte ce ma poate implini si pe mine si pe el.si nu sunt atat de imatura cum pare gandesc dupa parerea mea mult mai matur decat ar trebui la varsta mea.ca daca nu era asa povesteam aici despre cum as,, sari" pe nu stiu cine si as saliva dupa fiecare baiat pe care il vad pe strada ( ca altele)
Uite, stiu si eu cum e. mi s`a intamplat si mie, si. acea persoana speciala, la mine a trecut. dar stiu un cuplu la mine`n oras.ala da cuplu. intrebarea e. el te place? daca va intelegeti asa bine.roaga un prieten comun sa il intrebe pe el daca te place.sau spune`i asa " mai, uite care e faza.eu te plac mult, si nu as vrea sa stricam prietenia noastra cu asta. tin foarte mult la tine si nu vreau sa te pierd. dar, problema e. tu. ti le mine? "
sunti sigura ca daca va intelege, daca va pottriviti in tot.
multa bafta!>
Dntza_Dana_1996 întreabă: