| ..somebody.. a întrebat:

Cunosc un baiat pe care il pac foarte mult ( prea putin spus ) si acum ceva timp ne intelegeam ff bine si a fost cat pe ce sa fim impreuna(dedicatii melodii superbe, bipuri de noapte buna, conversatii pana tarziu pe mess. si multe altele ) acum e tarziu. eu am speratt f mut timp sa fim impreuna dar acum incerc sa imi iau gandul de la el din diferite motive cu toate ca imi este foarte greu. problema este ca il simt atat de apropiat si pot jura ca e una din acele persoane pe care le intalnesti foare rar. poate suflet pereche. ne potriveam in tot. avem acelasi fel de a fi si ne potrivim si ca infatisare si ca tot tot. uneori simt ca ii seamana mult tatalui meu. ce sa fie asta? cei care stiu mai multe despre asta (suflete pereche, jumatate ) va rog sa imi dati si mie niste informatii pe care credeti ca nu le stiu. il simt foarte apropiat si nu vreau sa treaca pe langa mine o asemenea persoana si eu mai ales sa incerc sa il uit.deja incerc cu toate ca nu imi iese deloc.mai rau il visez.

Răspuns Câştigător
| Zady a răspuns:

Nu inteleg motivele dar daca nu le-ai scris probabil sunt personale.eu nu ti-as recomanda sa iti ieii gandul de la el. daca va itelegeti asa bine de ce sa renuntati? fi impreuna cu eldaca nu se poate atunci nu ai ce face trebuie sa astepti.gaseste pe cineva care sa te ajute cu o vorba buna sa te faca sa te simti mai binedar sper sa fiti impreuna pentru ca ar fi cu adevarat pacat

5 răspunsuri:
| IQOnly a răspuns:

S-ar putea sa fie o persoana potrivita pentru tine sau poate nu. Daca esti sub18 ani mai gandeste-te si la altii ca doar nu te casatoresti cu elhappy. Nu are rost sa plangi dupa unul...mai sunt o gramada.

| ..somebody.. explică:

4sodc am 16 ani si sunt constienta ca nu ma casatoresc acum dar e ceva aparte ce ma poate implini si pe mine si pe el.si nu sunt atat de imatura cum parewinking gandesc dupa parerea mea mult mai matur decat ar trebui la varsta mea.ca daca nu era asa povesteam aici despre cum as,, sari" pe nu stiu cine si as saliva dupa fiecare baiat pe care il vad pe strada ( ca altele)

| catty443 a răspuns:

Uite, stiu si eu cum e. mi s`a intamplat si mie, si. acea persoana speciala, la mine a trecut. dar stiu un cuplu la mine`n oras.ala da cuplu. intrebarea e. el te place? daca va intelegeti asa bine.roaga un prieten comun sa il intrebe pe el daca te place.sau spune`i asa " mai, uite care e faza.eu te plac mult, si nu as vrea sa stricam prietenia noastra cu asta. tin foarte mult la tine si nu vreau sa te pierd. dar, problema e. tu. ti le mine? "
sunti sigura ca daca va intelege, daca va pottriviti in tot.
multa bafta!>big grin

| ..somebody.. explică:

Mersi mult wackowinking speram sa primesc un raspuns de genul asta mersi multt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Somebody.nu cred ca le ai pe toate, adica: esti cam dusa! laughing) happy googd luck!