| sceptic a întrebat:

Cunosc un tip cam de 6 luni, am vorbit doar pe net. Acum vreo 2-3 luni mi-a placut mult de el, dar nu am spus nimic, e mai mare ca mine cu 4 ani. Mi-am bagat in cap ca e prea mare. Am tot vorbit si mi-a propus sa ne intalnim dar nu am vrut din simplu fapt ca nu aveam incredere.

Acum 2 zile s-a suparat din cauza unei poze cu un baiat, era gelos. L-am intrebaat de ce si mi-a spus ca ma place.Nu l-am crezut, dar am vorbit aseara la telefon si a zis ca vrea neaparat sa ma cunoasca, spunandu-mi iar ca ma place enorm.

Eu recunosc ca ma mai simt atrasa de el, dar el fiind mai mare ma gandesc ca are si alte interese. Gresesc?

Răspuns Câştigător
| nauneim a răspuns:

Macar iesi la o intalnire ca nu te mananca... si o sa iti dai seama ce vrea happy

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Poate ca e mai mai mare e mai matur si nu se gandeste neaparat l sex si alte chesti. nu conteaza dif oricum 4 ani e putin. iesi afara cu el sa vezi cum e cu adevarat. ca sa te simti mai in siguranta ia-ti o prietena cu tinewinking

| lo a răspuns:

Depinde ce varsta ai tu daca il consideri mare.Acest interes oricum il are orice baiat totul depinde de tine sa fi cu 5 min mai desterapta si sa nu cazi in "interesul"lor. Daca acest sentiment este reciproc, acordati-va o sansa totusi te sfatuiesc sa fi putin atenta la geloziile lui nefondate...

| MadalinaDidi a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

| sceptic explică:

Madalina, nu are alte interese sau nu gresesc?laughing