Ori vrea sa o puna la incercare, ori se distreaza smechereste de fata. O situatie groaznica de suportat de fata daca ar afla. Parca joaca rol de prostituata intr-un bordel. De ce ar trebui sa sufere fata daca prietenul ar parasi-o? Bataie de joc? O joaca cum vrea baiatul. Saraca fata. Ce se va intampla daca situatia ar continua si dupa casatorie? O situatie nebuneasca creata de prietenul fetei. Suna groaznic.
Pentru ca ii convine.Normal ca ii convine.Si inca cum...
Adica are o relatie stabila cu o fata care-l iubeste si poate sa mearga la mandre de cate ori vrea el pentru ca il doare in basca, stie ca tipa il iarta, ca doar il iubeste, nu?
Eu zic sa ii povestesti prietenei tale despre el.Cu toate riscurile.Nu se merita sa afle de la altcineva.Si in caz ca nu te crede arata-i dovezi(o poza cu alta tipa sau altceva)
In primul rand nu se respecta pe el, ca sa nu mai spun ca respectul fata de prietena lui este 0, face asta din prea mult teribilism, si traieste cu impresia ca niciodata nu va fi prins, iar in momentul in care ea va afla (bineinteles se va intampla si asta candva ) il va ierta, pentru ca e constient de sentimentele pe care le are pentru el.
Pentru ca nu mai tine la ea si prezenta ei este foarte usor substituibila ori asa est el, afemeiat, daca totusi nu se stabileste la macar o amanta.In cele din urma o va rupe cu ea fara mustrari de constiinta.Sau e las si lasa relatia asta sa continue pana cand fata va fi satula si va vrea sa se desparta si biata fata tot ea va crede ca este de vina. E josnic ce face tipul.
Problema este ca mai mult de jumatate din ei fac asta. Rar gasesti barbati care nu au inselat, foarte rar. Stii cum zic barbatii, ei nu insala, ei doar compara. O iubeste dar poate nu are tot ceea ce vrea el si cauta la altcineva. Ca o insala nu inseamna ca nu o iubeste. Asta o sa ii faca toata viata daca va sta cu el. Eu zic mai bine sa-l lase.
@otiliaotilia Fata nu stie ca el ii face una ca asta.Personal nici eu nu o cunosc nu stiu cum se comporta. El mi-a zis ca i-a facut toate pftele dar nici ea nu prea stie cum sa-l tina langa el, probabil ca a intervenit o raceala intre ei sau pur si simplu rutina.Si eu i-am zis ca nu procedeaza bine si a zis ca se gandeste serios sa se desparta de ea...acum nu stiu daca doar a mintit.
Hmm...este o situatie dificila. poate ceva s-a intamplat intre ei doi.Lipsa de comunicare, departarea, monotonia.Eu cred ca baiatul ar trebui sa discute cu prietena lui, despre sentimentele lor, despre dorintele lor. Sper sa se lamureasca problema! te pupic:*
Probabil ca s-a atasat de ea si tine la ea. Ei bine este posil ca baiatul sa stie ca daca o sa se desparta de ea, fata va face crize, va plange, se va infometa, iar baiatul daca este atasat de ea ii va fi mila. Si de fapt mai bine te gandesti de ce face ea asta!? Nu ti se pare ca daca ea ar fi mai tare si nu ar suferii asa tare s-ar despartii!? Stiu ca este incorect dar asta e
Eu zic s-o paraseasca decat sa-si bata joc de ea.sunt si alti pesti in ocean