| roxx_5565 a întrebat:

Cunosc un tip de ceva timp, am fost cu el au fost certuri... darcrying
inca il iubessssccc tin la el mult

In fiecare zii il vad la scoala, dar are o poza cu o fata d cls a 6ahee hee

el e a 8a

Acum cateva zile erau aman2 pe banca, azi ea avea ed fizica si el A MERS pe teren

Acum 2 saptamani i`a sp prietenei mele ca inca tine la mine dar ii e frica sa se impace cu mine pentru ca l`am facut sa sufere luandu`ma dp prietena mea cea din intrebare anterioara care se bg peste totcrying

Acum cateva zile m-am int cu el, probabil a vrut sa ma sarute dar nu eram atenta ma geandeam ca tine poza cu fata aia la av...
si aveam lacrimi in ochi
imi era jena sa ma uit la el

Ce credeti

?

mai ma iubeste?

plss sfaturiiicrying

Răspuns Câştigător
| fender92 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa te tina in suspans.se vede ca inca mai tine la tine si vrea sa fiti impreuna. dar poate vrea sa se mai gandeasca binethinking incearca sa vorbiti.mai mult. Dupa, sigur o sa vrea sa fi-ti iar impreuna. surprinde-l cand se uita la tine, chestii de genu' si sigur iti dai seama daca te mai place. fundita? puppy dog eyes

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

II e frica sa se impace cu tine pentru ca l-ai facut sa sufere luandu-te de o prietena de-a lui? Intrebare: el tine mai mult la ea ca la tine?
Fii serioasa! Tipul nu stie ce vrea. Ba ca-i placi tu, dar tine la ailalta. Eu n-as accepta asa ceva, dar na, nu toti suntem la fel.
Daca il placi, cred ca ar trebui s-o lasi mai moale. Chiar daca nu-ti convine de ea, lasa de la tine, si, poate in timp, va imprieteniti.
De iubit nu se pune problemawinking, si nici el nu stie sigur daca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa dragostea oaio si invata