| xanax a întrebat:

Cunoscusem o tipa, aparent serioasa si mi-a spus dupa o vreme ca nu e cazul sa ma implic emotional ca nici ea nu o va face, si sa fim prieteni asa sa vorbim la telefon sute de ore, sa o vizitez cateodata, sa iesim uneori etc.Amk accepta dar intr-o seara m-a sunat, bause vin si era complet schimbata dezinhibata la maxim si mi-a spus ca ma iubeste si vrea sa faca sex cu mine, bine nu atunci ci in viitor, m-a presat sa i spun daca accept si am fost de acord. A doua zi ne intalnim in oras, ea era rece si distanta ca si cum nu ar fi existat acea discutie si nici nu a pomenit de ea, nici nu m-a invitat la ea zicand ca se culca la ora 16 obosita fiind. Ce sa cred, voi ce credeti? O fi dusa sau era din cauza alcoolului?

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Caută o fată mai cu picioarele pe pământ, tipa este paralelă cu lumea.
Pa, pa.

| superdorex a răspuns:

Hm, curios mod de a se purta are! Dar cred ca e timpul sa iti cauti o fata care sa poti vorbi orice sa aveti incredere unul in altul, sa va plimbati, sa va iubiti, sa va spuneti cuvinte tandre, sa o vezi cum radiaza in bratele tale si cum se imbujoreaza atunci cand ii oferi o floare si ii spui TE IUBESC! Nu are rost sa stai langa o strina in care dupa cate vad isi doreste doar autosatisfacere! Gaseste asta doar pe anumite site-uri! Dar e bine totusi sa ai o discurtie serioasa cu ea sa o intrebi ce vrea de la tine si de la viata! Daca nu are nici un gand de viitor cu relatia asta destul de dubioasa e timpul sa o dai cu var si sa iti cauti o fata care sa te merite! multa bafta!