anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Curiozitate big grin : Baieti, ce simtiti cand vedeti ca o fata plange [ si va este apropiata].

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Parere de rau. Fiecare lacrima e ca un pumnal pentru mine. Mai ales cand vreau sa fiu alaturi de ea, sa o imbratisez, sa o intreb daca o pot ajuta cu ceva si primesc un refuz. Ma emotioneaza. Eu mereu am vrut sa ajut pe cel care sufera, sa fiu alaturi de el. Sa vad o fata ca plange, chiar daca nu o cunosc, m-as gandi cum ar fi sa o iau in brate, sa ii sterg lacrimile, sa o rog sa imi spuna ce a patit si sa incerc apoi sa o fac sa rada si sa uite de necazuri. Dar multi refuza acest ajutor. Multi nu pot sa fie sinceri si deschisi. Pentru ca nu oricui ii pasa. Mentalitatea generala este : Fiecare pentru el. Din pacate.

12 răspunsuri:
| Alexandru a răspuns:

Ca este baiat, ca este fata simti acelasi lucru : compasiune, parere de rau, regrete fata de ce i s-a intamplat si i-a provocat acea durere.
In momentele dificile nu mai conteaza sexul persoanei care trece prin asa ceva, conteza sa ramai alaturi de ea si sa o ajuti sa treaca cat mai usor peste momentul de cumpana.Mai greu este ca atunci cand ai tu nevoie de sprijin, nu prea ti-l acorda nimeni

| WickedBoy a răspuns:

Mai nimic.Decat daca are un motiv seriostongue

| robertino87 a răspuns:

Oricine plange. Ca e baiat sau ca e fata toti suferim. Chiar daca nu imi este apropiata tot imi pare rau, chiar daca nu o intrebi ce are, tot zici in gandul tau "saraca, plange, are probleme".

| TormentOfSins a răspuns:

Depinde din ce motive plange...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi spre exemplu ma uit la prietenul meu atunci cand eu plang, din motive serioase. vad ca ii se rupe sufletul, ii pare rau, parca-i vine si el sa planga, dar ma incurajeaza mereu. Baietiilor le pare mereu rau cand vad o fata plangand, chiar daca nu aratahappy

| Damian a răspuns:

Pai ma face si pe mine sa ma simt naspa

| Dominicc a răspuns:

Ca (unele) stiu sa joace teatru foarte binee.

| Gosh. a răspuns:

Hey happy
Nu sunt baiat, dar iti pot raspunde la intrebare.
De obicei, celor care chiar tin la acea fata le vor parea rau si vor simti o oarecare compasiune.
Cei care nu au vreo legatura cu fata...nu vor simti mare lucru happy

xD

| danutz hacker a răspuns:

Eu cred ca as incepe si eu sa plangstraight facestraight face:

| axel007 a răspuns:

Mila, parere de rau...si as vrea sa o consolez!

| Parmalat a răspuns:

Eu zic ca n-ai vrea sa stii happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda mai Bacemi daca ar acepta toate fetele sa fie consolate de tine pai noi ceilalti cu ce am ramane? Ce baiat nu viseaza sa le ia in brate pe toate dar acum stii, poti avea doar o partenera, ca iti plac toate fetele frumoase asta e altceva si nu poti spune ca iti pasa de o persoana care sufera spunand ca vrei sa o iei in brate, ca in brate o iei sa te simti tu bine.Mai si ce teatru, faci pe baiatul sensibil care ajuta fetele la ananghie si lol fata care a pus intrebarea chiar te-a crezut si ti-a mai dat si funda, hehe