Niciodata fericirea unei perechi nu s-a numarat in centimetri.
S-a numarat in clipe fericite,care mai apoi s-au transformat in ore si zile fericite,in ani si,in final,intr-o viata fericita!
O femeie singura nu se va uita la inaltime,ci la sufletul lui.
Si daca ii va placea ce gaseste,va ramane.
Un barbat de obicei complexat ( din cauza inaltimii,in cazul de fata) se va stradui intotdeauna sa ofere,sa suplineasca intr-un fel lipsa de inaltime cu generozitatea gesturilor lui,lucru care aduce fericire femeii de langa el.
Iar femeile fericite,nu stiu daca stii, sufera de un ciudat sentiment de orbire, nu mai vad nimic in jurul lor, indiferent de inaltime!
Asa ca daca isi poate tine iubita fericita, primejdia nici macar nu exista!
Daca nu te deranjeaza sa te ti de mana cu piticot dai inainte... fara suparare dar la conditia ta de mama singura cu copil nu ar trebui sa emiti pretenti....eu zic sa ii pupi picioarele ca macar te baga in seama
Și alea au pretenții, deși în lumea animala asa ceva e o rușine
Unde ai tu mă vilă? Unul cu vilă nu stă sa intrebe pe TPU, are gagigi una si una, materialiste desigur, dar are.
Treaba e astfel și acest lucru implica selecția sexuala =modul de împerechere la om este același ca acum 1 milion de ani,acesta este valabil la orice mamifer,uni masculi au gene foarte bune,acele gene sunt reflectate prin aspectul lor fizic,sunt înalți ca să fie buni la vânătoare,sunt puternici fizic și mintal, sunt carismatici, populari, sunt lideri, ii cunoști și tu ți frica de ei, e acești masculi trezesc dorința sexuala la femei, 20% din masculi, masculi beta ofera material pentru acces la sex,de exemplu uni masculi ofera banane pentru sex cimpanzei sau violează femele când pleacă alfa, deci tu ești beta Mann, iubirea nu se cumpără, sunt și băieți de statura mai mica și frumosi și înalți și cu o fata urata, contează fata ta dacă e simetrica, bratele, vocea groasa, spiritul de gândire, sa ai o viziune în viitor
Unde sunt dragostea si sentimeletele, cele care tin o relatie si iti confera fericire si viata lunga?
Ca aici nu-i mentionata deloc, doar un simplu troc ca la piata piata, cu ce ofera fiecare si ce primeste la schimb, dar o asemenea relatie nu este menita sa dainuiasca, fiindca nu-i bazata pe fericire.
Ce iubire dacă nu e atractie
Întrebara nu este dacă tu te-ai combina cu unu cu o înălțime de 1.60 cm, întrebarea mai bună este ce poți tu oferi lui încât să-și dorească să fie cu tine? Tu la el ai văzut că are vilă și job bun și stabil, dar tu ce ai? Tu ai un copil, de ce el te-ar lua cu un copil când poate avea o femeie care să-i facă lui un copil.
Nu încerc să fiu răutăcius, doar te-ai exprimat ca și cum el îți este dator cu ceva dar înălțimea lui nu-mi comvine. Succes.
73zn întreabă:
Mihaela024 întreabă: