Mie mi-ar placea sa primesc fie un colier fie un buchet mare de trandafiri rosii sau niste bomboane rafaelo
Eu as vrea sa primes cu buchet maaare de trandafiri rosu si un set cu bratara colier si cercei.
De evitat : chestii de imbracat, daca nu stii EXACT cat poarta. daca nu o sa o vezi cu ele dupa, macar sa nu intrebi de ce
mie mi'ar placea un sutien (asta ca un apropo) sau. o zi doar cu el la mare
In general bijuterii, parfum, un trandafir rosu, ceva ciocolatselee Cam ce s`a spus mai sus.
Dar ii poti face si un cadou personalizat. O perna in forma de inimioara cu pozele voastre imprimatee. Un breloc cu numele voastre Poti sa-i iei o bratsara si sa o gravezi cu numele ei sau sa scrii ca o iubesti.
Succes! >; d
.Nu stiu ce ar trebui de evitat ...dar...mei mi-ar placea sa primesc un trandafir.un parfum.sau ceva bijuterii, ceva la care uitanduma sa-mi amintesc de persoana iubita!(nu e necesar sa fie ceva scump ci semnicativ!)
Succes!:*
Multumesc, si sa stii ca eu chiar aaia am primit de ziua mea daca nu crezi lasa-mi un id sau mesaj sa-ti arat la webb. te fellicit daca chiar acest cadou i-l vei oferi
alex_2439 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: