| Adrian11690 a întrebat:

:d apelez la fete:ce cadou v-ar place sa primiti de la iubitul vostru? Ce ar trebui evitat cu desavarsire?big grin

Răspuns Câştigător
| Monica_7453 a răspuns:

O rama cu poza cu voi 2, cel mai simpatic lucru puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| andrutza_8374 a răspuns:

Mie mi-ar placea sa primesc fie un colier fie un buchet mare de trandafiri rosii sau niste bomboane rafaelo

| marina11 a răspuns:

Un parfum... dulce

| Blondda a răspuns:

Eu as vrea sa primes cu buchet maaare de trandafiri rosu si un set cu bratara colier si cercei.happy

| xPuff a răspuns:

De evitat : chestii de imbracat, daca nu stii EXACT cat poarta. daca nu o sa o vezi cu ele dupa, macar sa nu intrebi de ce laughing

mie mi'ar placea un sutien (asta ca un apropo) sau. o zi doar cu el la mare happy

| TeIubesccc a răspuns:

thinking In general bijuterii, parfum, un trandafir rosu, thinking ceva ciocolatselee thinking Cam ce s`a spus mai sus.
Dar ii poti face si un cadou personalizat. O perna in forma de inimioara cu pozele voastre imprimatee. Un breloc cu numele voastre thinking Poti sa-i iei o bratsara si sa o gravezi cu numele ei sau sa scrii ca o iubesti.
Succes! >; d

| koryna_8349 a răspuns:

.Nu stiu ce ar trebui de evitat ...dar...mei mi-ar placea sa primesc un trandafir.un parfum.sau ceva bijuterii, ceva la care uitanduma sa-mi amintesc de persoana iubita!(nu e necesar sa fie ceva scump ci semnicativ!)
Succes!:*

| Monica_7453 a răspuns:

Multumesc, si sa stii ca eu chiar aaia am primit de ziua mea big grin daca nu crezi lasa-mi un id sau mesaj sa-ti arat la webb. te fellicit daca chiar acest cadou i-l vei oferi big grin