Nu te imbratiseza el. imbratiseaza-l tu poate ii este rusine sau. intreaba-l pur si simplu de ce nu o face
Ce varsta aveti? Poate, inca nu e pregatit pentru o relatie. Mai lasa-l sa se maturizeze putin, da-i timp de "joaca"!
Succes! Numai bine!
Da. ori e timid ori nu stie cum vei reactiona tu si ii este teama sa nu te piarda daca face vreo greseala. a comunica intr-o relatie e foarte important. spune-i exact dar fii blanda cu el cauta sa vb cat mai bland si spune-i ce ai de spus. daca nu are efect fa tu primul pas. daca nici asa nu are efect deci nu te iubeste fii sigura.succes
Asta nu e o relatie doar cu niste cadouri. Dar fa tu primul pas, el e cam timid. Daca nici atunci nu se schimba inseamna ca nu te iubeste cu adevarat.
Sa faci tu primul pas! Il iei in brate.il saruti... Daca nu. spune-i macar pe mess,, noi suntem impreuna. dar vreau si eu sa simt ca tii la mine. ceea ce cred ca se intampla.atata timp cut tu il iubesti fte mult. Prietenul meu a facut mereu primul pas,,. daca nu sh nu si nu. orienteazate pe alt baiat iubita Spune-i ca cadourile lui nu valoreaza nimic atata timp cat nu simti ca te iubeste,. Succes! Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Incearca sa ii spui ca il iubesti. Ce daca ii spui iubului tau ca il iubesto ce se intampla? Te omoara cineva? Date tu pe langa el...
Succes!
Auu`s greu pisi. discuta cu el.si intreaba-l de ce se comportata asa, cere-i mai multa afectiune.ca de asta ai nevoie. nu de cadouri, nu?