| IHateLuvStorys a întrebat:

big hug Buna! Deci cum se explica faptul ca o persoana care te suna in fiecare zi si cu, care te intalnesti in fiecare zi si care iti spune mereu ca te iubeste dintr-o data devine distanta si rece? Care ar fi motivul acestei schimbaribroken heart? Nu s-au spus vorbe urate, nici o jignire nimic, credeti ca ar putea exista altcineva in viata acestei persoane...Va rog muult cine a trecut prin asa ceva sa imi explice ca nu mai inteleg nimiccrying

:X:XFunda!

Răspuns Câştigător
| Mary_5158 a răspuns:

Probabil a aflat ceva de tine urit,sau cineva a inventat o minciuna,si el a crezut, incearca sa afli de la cunoscutii lui, el la sigur nu iti va spune. daca exista altcineva nu cred ca iti va ascunde. FERICIRE

3 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Este clar ca este vorba despre altcineva in viata lui. Sau cel mai probabil, cred ca s-a plictisit spunandu-ti ca te iubeste si tu sa fii indiferenta. Deci fara suparare, si eu sunt baiat, mi-am spus doar opinia, nu trebuie sa te superi

| zxcv1234 a răspuns:

Pai eu sunt baiat si dupa 2 luni-3luni ma cam plitisesc sa spun te ube, te ube...Sa sti ca vrea sa ineteze si el un pic.

| Creatsaa_6876 a răspuns:

Cred ca poate sa exista cineva dar cel mai bine este sa vorbesti cu el despre acest lucru! sa il intrebi de ce dintr-o data a devenit distant, care este motivul big grin