S-ar putea sa ai o anexita(infectie a unui ovar)...se trateaza cu polidin, dar pentru siguranta si linistea ta, du-te fa un control si asa scapi si de durere si de incertitudini...
Poate e o anexita dar poate fi si o boala cu transmitere sexuala, sau chiar si altceva mai grav... nu te trata fara sa intrebi medicul... du-te la ginecolog el te ajuta cu siguranta... nu sta pe ganduri pentru ca cu cat mergi mai repede cu atat e mai bine... anexita poate ceda pentru un timp insa nu se rezolva fara tratament... iar daca e o infectie cu transmitere sexuala trebuie tratata neaparat si partenerul tau in acelasi timp... asa ca cauta un ginecolog si mergi la consultatie...
multa sanatate ca e mai buna decat toate...
Poate fi anexita, inflamatie, sau o boala cu transmitere sexuala si vei afla doar mergand la un ginecolog care iti va da si tratament dupa consultatie.
Draga mea, urgent la doctor...Nu stiu cati ani ai, dar daca a aparut aceasta problema, ia masuri pentru a o inlatura...sexul(as dori sa folosesc un cuvant mai cald, in loc de sex, dar nu gasesc acum), deci, sexul, conteaza, foarte mult, in viata conjugala...cred ca acesta este, cum spune o vorba din popor, "stalpul familiei"...
Dupa mine, organul care trebuie cel bine ocrotit, este cel genital... el aduce fericirea si multumirea intr-o casa...
Cei, care cititi mesajul meu, nu fiti ipocriti, recunoasteti, ca am dreptate...