| Roxana_5705 a întrebat:

Da, ar trebui sa il apreciez pe prietenul meu dupa cum mi-ati raspuns in intrebarea anterioara. Dar din pacate, nu mai vreau sa continuie aceasta relatie. Vreau sa scap de el, dar in asa fel incat sa nu se supere nici el, nici eu.Si eu tin la el sa nu credeti ca nu il iubesc dar nu mai sunt asa indragostita de el cum eram inainte.Stiu ca va suferi mult dar mai bine sa stie adevarul decat sa isi faca vise de casatorie (mai nou tot vorbeste de asta). Nu stiu cum sa o spun, va rog sa imi dati o idee de formulare big grin sau ce sa fac sa ma reindragostesc de el
Multumesc!

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca amandoi va iubiti mult, iar problemele acelea ar trebui sa le rezolvati cumva, impreuna. Nu cred ca despartirea este solutia buna pentru voi.
Tu ce planuri de viitor ai? Vorbeste cu el despre asta, ca vrei sa faci o facultate sau vrei alte studii, nu stiu, ca vrei sa ai copii (1, 2, 3, cati vrei tu, nu stiu), cumva, primul lucru pe care trebuie sa il inteleaga este ca tu nu esti floare de pus in vaza.
O relatie se bazeaza pe comunicare, intelegere si iubire. Cand se mai intampla asa, tu spune-i ca nu vrei sa fi o intretinuta, ca te bucuri mult pentru tot ce vrea sa-ti ofere dar vrei sa te vada si ca pe o persoana, nu ca pe un bibelou. Si "suparate" pe el, un pic.winking
Lupta pentru relatia voastra, este chiar deosebita!

| Marijuana a răspuns:

Papusha nu fii ...blondabig grin

Am citit si cealalta intrebare...nu`ti convine ca te iubeste, ca te tine in puf, ca are grija de tine neconditionat?straight face

Nu`ti bate joc de iubirea voastra, si tu il iubesti recunoastehappy

Iubiti`va in continuarehappy

| GyeBaek a răspuns:

Nu te desparti de el, propune-i sa faceti ceva nou numai voi doi de exemplu sa mergeti la mare amandoi sau sa megeti undeva unde sa fiti nu mai voi.

| Miauti a răspuns:

Pai simplu ii spui "Nu sunt pregatita pentru casatorie si nu mai simt aceea flacara intre noi doi. Te rog sa ma intelegi, am nevoie de timp, am anumita varsta pe care vreau sa o traiesc."

| aangelia a răspuns:

"Pana nu pierzi pe cineva nu ai cum sa ii simti lipsa. "
O sa ti fie dor de el si o sa ti para rau.
Mai asteapta ceva timp si pregateste ceva romantic, poate veti fi ca la inceput...
Succes :*

| ĐǿŁŁY a răspuns:

Pai, crede-ma ca daca te-ai desparti de el al suferi enorm daca zici ca te iubeste atat de mult si exagerat. Din cate inteleg eu tu ai nevoie de un baiat care sa fie dur cu tine, mai autoritar...Genu' asta de baiat: bad boy, dar care sa te iubeasca dar nu exagerat.Probabil...e doar o parere.
Dar poate este si o parere gresita si trebuie sa ramai langa acesta care te iubeste neconditionat caci asa rar mai gasesti in ziua de azi. Explica-i ce nu-ti convine si sunt sigura ca va face eforturi mari ca sa-ti fie pe plac...Bafta si sa ma anunti ce hotarare ai luat.Bye-Bye.

| justmegirl a răspuns:

Buna...tot de pe TPU am gasit raspuns sa scap de fostul iubit. i-am zis ca relatia nu mai merge ca nu mai simt nimic si sa ramanem prieteni...

| justmegirl a răspuns:

Poti sa nul mai bagi in seama sau.sai cumperi o pereche de papuci si sa nu va mai vedeti 3 zile...si isi da seama