| pryntesa a întrebat:

Da ca ati iubit vreo data macar cu adevarat, si ati fost tradati(si fete si baieti)foarte rau ce ati face? Ati inceta sa iubiti? Ati inceta sa dati crezare altor persoane? v-ati inchide in voi in loc sa vorbiti cu cineva care a trecut prin mai multe incercari ale vietii? As vrea raspunsuri sincere la intrebarile astea.

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

M-as obisnui cu ideea. Mi-as zice ca viata merge mai departe, trebuie sa mearga. Le-a mers altora, eu ce am in minus?

As gandi pozitiv, as spune ca o sa trec peste. Mi-as aduce aminte de tot ceea ce imi placea inainte de el. Mi-as gasi ceva de facut.Nu l-as uri, nu are rost sa-mi incarc sufletul cu resentimente.
As vrea pauza un timp.Nu ar avea rost sa bag pe cineva in viata mea nefiind pregatita de o noua relatie
As cauta fericire in tot ce ma inconjoara, as face tot sa uit de el.
As da crezare altor persoane... dar as fi mai atenta, nu as mai avea foarte usor incredere
L-as uita asa, dupa 2-3-4-5 luni.Se intampla exact ceea ce iti doresti

Daca tu te gandesti ca nu mai poti iubi, ca se termina lumea la el...sa nu te miri trezindu-te o fata cu suflet pustiu. Daca vrei sa se stearga partea asta a vietii tale numai tu poti face asta, gandind ca meriti ceva mai bun decat un baiat care te-a inselat sau ce ti-a facut. Apreciaza-te pe tine, si asa incepi sa vezi ca nu prea ai dupa cine plange

10 răspunsuri:
| pisikmik a răspuns:

Daca persoana pe care ai iubito tea tradat nu trebuie sa nu mai ai incredere in nimeni si nici sa nu mai iubesti deloc, nu inseamna ca toate persoanele sunt la fel ca cel/cea care tea tradatwinking

| pick1990 a răspuns:

Eu am fost tradata, de un baiat. Nu am inceput sa iubesc, dar am inceput sa fiu mai atenta la persoanele pe care le cunosc.
TRebuie sa stii cu cine ai de a face. Am fost naiva atunci. Acum incerc sa analizez un pic inainte de a ma aruncalaughing

| Yoana a răspuns:

As ramane in continuare vesele si as incerca sa uit persoana respectiva. sa nu mai vb cu ea deloc happy. nu mas inchide in mine pentru ca nu merita. trebuie sa ne traim viata adolescenta cat timp o mai avemwinking

| adriana_9981 a răspuns:

Nu e bine sa te inchizi in tine, niciodata sa nu faci asa, eu eram sa cad in depresie din cauza faptului ca sun hiper emotiva si ma inchideam mult in mine.nu trebuie sa te feresti de iubire cauta persoana potrivita.succes

| angel4v3ryour a răspuns:

coolomul din greseli invata! de ce sa incetezi sa iubesti cand altcineva are nevoi sa fie iubita la fel ca si tine.viata merge inainte, trebuie sa gandesti si putin pozitiv ca sa treci peste asa ceva!winking

| Buttercup30 a răspuns:

M0as despartii de pers respectiva.
nu as inceta sa iubesc.
as da crezare altor persoane, depinde de persoane.
as vorbii cu cineva care a trecut prin mai multe incercari ale vietii.(apropos, in astfel de cazuri e mult mai bine daca te exteriorizezi si persoana aceea te poate ajuta si treci mai repede peste

| AdinaAnda a răspuns:

Toti(toate) trecem prin aceste lucruri.Nu exista persoana care sa nu fie tradata.care sa nu sufere din dragoste.Chiar si parintii nostri si bunicii nostri au trecut prin aceste incercari.De iubit nu vei inceta sa iubesti.vei iubi de multe ori.vei iubi in multe feluri si vei crede mai mult sau mai putin in barbatii din viata ta.In timp iti vei da seama cat de multe te maturizeaza aceste.deceptii...si e valabil pe toate planurile nu numai sentimental. Te vei simti dezamagita.tradata.pe toate planurile si in timp vei trece peste.Vei deveni o persoana cu mai multa experienta.vei deveni mai matura.mai sigura pe tine.Cauta in adancul sufletului tau si vei descoperi cat esti de puternica.Iti doresc mult succes in aceste etape.

| Razvan a răspuns:

De ce să mă închid în mine? Cea mai mare prostie.Pentru o fată? Niciodată. Normal că am fost trădat.Am stat cuminte până am învăţat lecţia şi apoi am mers mai departe

| Ninon a răspuns:

Daca iubesti, ierti.

| AndreeaE a răspuns:

Eu sincer sa-ti spun nu as pute-a tine la ceneva la ani astia plus de asta eu pe toti ia-m luat la misto pentru ca asa e felu meu...si daca eram sa iubiesc mi-as fi dat seama ca e retardat si nu merita