| Cukiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

. da, deci a venit vara si hell yes vreau si eu sa ma distrez vacanta asta. din pacate stau intr-un oras tare mic unde toti se cunosc intre ei si deja am analizat posibilii baieti cu care as putea sa fiu, majoritatea fiind cam fumati.au mai ramas cativa, mie placandu-mi baietii aia mai inocenti, timizi, mie mi se par mai draguti+trebuie sa fie inteligenti.asaaa si ironia sortii a facut ca sa ma intalnesc cu un baiat super simpatic la fast food unde imi asteptam pizza(eram singura) iar el a intrat si s-a asezat la masa mea comanzandu-si un sandwich.si el tacea din gura iar eu ii puneam tot felul de intrebari stupide majoritatea fiind despre scoala(asta s-a intamplat saptamana trecuta, vineri), iar joi a fost premierea, asa ca singurul subiect pe care-l puteam avea era scoala. of course, l-am felicitat pentru rezultatele obtinute[si chiar le merita, a fost olimpic national]; dupa vreo 10 minute de tacere si intrebari stupide au intrat in fast food doi colegi de-ai lui el plecand de la masa mea, s-a dus sa-i salute. dupa alte 10 minute imi era gata pizza si m-am dus s-o iau.cand am trecut pe langa el i-am spus "paa" si nu stiu daca mi-a raspuns sau nu, pentru ca era galagie si nu se prea auzea.si ca o mare paranteza as vrea sa spun ca eu m-am mai intalnit cu baiatul asta, eram cu o colega de-a lui la biblioteca si am mai vorbit, dar putin.na,cam asta a fost povestea cu G., dar cred ca a ajuns ca sa-mi fie chiar simpatic.mai sunt baieti, dar nu prea se potrivesc "standardelor mele", eu mereu cautand un baiat nu chiar ca toti ceilaltii; nah, si acum nu prea stiu cum sa ne mai intalnim. vreo parere, ceva? >xoxobig grin< puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai daca s-a asezat l masa ta inseamna ca te considera dragutza.vezi ca motivul pentrru care nu vb f mult cu tine e sa nu aiba prietena. daca nu are si doar e timid ai putea sa mergi l pizza poate mai vine si sa mai vb cu el macar a deveniti prieteni si dupa vedeti voi:*

| Anet a răspuns:

Pai incearca sa faci rost de id lui de mess daca nu il ai deja si intra in vorba cu el si programati-va o intalnire in parc sau undeva.Deasemenea daca tot e vara frecventeaza strandul, fiindca e posibil sa il intalnesti si pe acolo. Daca iti e rusine sa iei legatura cu el direct apeleaza la prietenii lui, si intalniti-va "intamplator" in oraswinking

| Atâtdedulce a răspuns:

Hmm, dacă s-a pus la masă cu tine, deşi mai erau mese libere, atunci este un semn că nu îi eşti indferentă. Încearcă să mai frecventezi localul respectiv, poate îţi surâde norocul. Cine ştie?batting eyelashes. Sau încearcă să găseşti prieteni comuni intre tine şi el, sau fă rost de id-ul lui. Ai o mulţime de variante. Te pup. Successss :**