Pentru ca n-au nevoie.
De cate ori ai vazut o caprioara sa-l vaneze pe vanator?
Ma rog,cu ursul e altceva,nu-ti doresc!
Dar rareori vanatul se transforma in vanator, iar intre noi oamenii, vanatorii sunt baietii, barbatii, general acceptat.
OK asta este o preconceptie.
Doar pentru ca femeia este considerata ca fiind sexul slab, se considera ca violul este sub cupola actiunilor intreprinse de barbati.
Daca femeile sunt obligate in general fizic, sub destule femei care pot viola folosind psihicul sau pozitia sociala (Basic instinct nu a fost doar un filmulet dragut). Doar ca nu este foarte practic avand in vedere ca barbatii rar refuza o femeie, mai ales daca li se ofera pe tava.
Have fun,
PT
Pai nu trebuie neaparat un penis ca sa violezifemeia il pune pe burta si il leaga de pat.Incepe sa-l biciueasca pe fund si ii baga un facalet in cavitatea analaSi asta se presupune a fi violare
Da e o diferenta intre violare si sadomasochism. Asta e mai degraba.
Fiind fata...ar trebui sa stii ca femeile ( marea majoritate ) sunt experte in a manipula barbatii. Violatorii sunt doar niste fiinte care nu stiu altceva decat forta bruta. Asa obtin ce vor. Exista si cazuri in care femeile violau barbatii, dar foarte rar ce-i drept
Pentru ca sunt multi barbati pe planeta asta si oricand isi poate gasi altul poate chiar mai bun decat tine!
Ba da, există. A fost un caz cu un taximetrist acum câteva luni dacă îmi amintesc bine. Femeile pot obliga bărbații să le facă „servicii sexuale" și să le bage degetul nu știu pe unde. Doar că probabil la femei apare concepția aia legată de promiscuitate. Sau nu sunt făcute cazuri publice pentru că nu se află. Sau pentru că unele femei nu sunt atât de obsedate cum sunt unii violatori, prin natura lor.
Nu.Ce imaginatie bogata.Am intrebat doar din curiozitate sa mai aud pareri deoarece nu am mai vazut cazuri.
De ce crezi asta? N-ai auzit de povestea taximetristului violat? :))
http://stirileprotv.ro/......ienta.html
Poate se intampla dar sa fim seriosi, ce barbat intreg la minte ar reclama asa ceva? ))
De ce nu de pere? Piersici, corcoduse, madarine, kiwi.
Macar o data ai si tu dreptate.Ma inclin!
Si,,da'' era la fel de corect din punct de vedere gramatical doar ca mai era nevoie de un apostrof.
Ba da, ii violeaza. Stii cum:
1. Se urca pe el
2. Ii da camasa, pantaloni etc. jos
3. Zice: Tragemi-o (cv de genu)
Pentru ca daca o femeie vine sal violeze pe barbata barbatul are forta de a dao jos pe femeie femeile nu au forta de a da barbatu jos de pe ele cand le violeaza.
Ce gandire limitata. Daca femeia a fost la box si barbatu e un anorexic?