Totul este din mintea ta! Cand vrei sa faci lucrul acesta gandeste-te la altceva, incearca sa te joki sau as vb cu cineva despre alte lucruri, ca in fond si la urma urmei, tu iti controlezi organismul si creierul, nu ele pe tine Si faza cu redtube...stai calm si eu mai ma uit cate odata
E firesc sa ne uitam suntem la pubertate si e firesc sa vedem si sa cunoastem lucruri noi, sau senzatii noi (in cazul tau) Parerea mea este ca daca incerci sa iti impui totul o sa fie bine
E adevarat cu luatu razna daca ma opresc din masturbare?
Stai linistit k nu patesti nimic daca te masturbezi. Oricum daca te simti bine ce mai conteza ce zice lumea
....eu vreau sa ma opresc deoarece dupa o ora 2 ma mai gandesc la dumnezeu si Ma simt foarte prost
Daca nu ai vointa nu faci nimic. Nu stiu daca o sa ejaculezi in pantaloni, dar stiu ca o sa suferi de ejaculare precoce ( nu te poti controla in timpul actului sexual si eaculezi imediat ).
Lasa L pe Dumnezeu la biserica si u vezi ti de treaba ta k nu are a face una cu alta
Deci imi poti raspunde daca ma opresc din masturbare o sa ejaculez in pantaloni?
Nu o sa ejaculezi sigur dar nu o sa mai poti sa ti descarci energiile sexuala si o sa o iei razna
Da. Baietii sunt afectati de masturbare ( in timp ). In primul rand va va afecta viata sexuala cu o eventuala partenera, deoarece veti ejacula mult mai repede decat in mod normal. mai mult, avand in vedere ca sperma contine multe vitamine, minerale, proteine, in timp, daca va masturbati des pe o perioada lunga de timp, veti suferi de pe urma pierderii acestora. iar efectele negative pot continua, inclusiv pe plan psihic.
din pacate un tratament in afara de propria vointa, nu exista, desi cu siguranta o vizita la un medic psiholog te-ar putea ajuta.
Pentru ca o sa afle mama mea. si ma m-ai prins de 3 ori masturbanduma.si a zis ca daca nu incetez o sa aiba grija sa stie tot orasul toate fetele totate rudele mele
Si tu crezi ce spune? Face asta sa te sperie. Nu te mai speria! Ti-am zis, gaseste-ti alta ocupatie. Mananca, joaca-te, orice altceva :]
Uite inca un om care e dependent ca mine de shitu asta de masturbare.
Atunci, cu propria ta vointa! Cand iti vine "chefu" gaseste alta ocupatie.
Ce ocupatie ca mai mereu is pe redtube ca mi se pare ca ma simt foarte binee cand o fac si cred ca is dependet. sunt o clauza pierduta!
. Gandeste-te ca nu iti face bine. Macar incearca.
Am cautat pe internet cum ma pot opri si nu erau decat baieti care spuneau ca s-au lasat o luna 2. si sau apucat din nou. Auzi sti cumva daca ma opresc din aceasta chestiune o sa ejaculez in pantaloni?
Am cautat pe internet cum ma pot opri si nu erau decat baieti care spuneau ca s-au lasat o luna 2. si sau apucat din nou. Auzi sti cumva daca ma opresc din aceasta chestiune o sa ejaculez in pantaloni?
Belingot întreabă: