| tinaya a întrebat:

Da nici nu mai stiu ce sa mai credsad si-a schimbat id-u de messenger, parca a luat-o razna, cand ma vede ma evita, la tel.incearca sa faca pe duru de parca si-ar impune lucrul asta.Eu de 2 saptamani nu l-am mai cautat nu nimic.Insa ultima data cand l-am sunat initial i-am zis ca l-am sunat sa-l anunt ca sunt cu altcineva laughing si cateva secunde nu a spus nimic apoi aud in tel un ras ff fals din partea lui si ma intreaba "Daca ai iubit de ce ma mai suni pe mine"? si apoi imi zice "Oricum ma asteptam sa fii cu cineva" dupa 20 de min i-am spus adevarul ca nu sunt cu nimeni si nici nu ma intereseaza cineva! Dar el tot o tinea pe-a lui ca sa-mi iau noul iubit in Maramures macar asa nu o sa fiu singura si nu voi mai plange etc etc.Noroc ca am prietenii langa mine si ma ajuta sa trec peste suferinta cat de cat. Dar tot incerc sa inteleg de unde schimbarea asta atat de radicala fiindca intre noi nu a fost niciodata vreo cearta puternica decat mici reprosuri. Iar de Craciun anul Trecut m-a luat in brate si mi-a spus ca el este al meu si numai al meu si ca pot sa fac ce vreau cu el fiindca ma iubeste mai mult decat viata lui Iar acum imi spune ca nu ma mai iubeste! Asta este D-zeu le vede si le stie pe toate, dar pacat fiindca este un baiat extraodinar iar in 3 ani de relatie nu ma jignit, inselat s-au ranit in vreun fel s-a comportat exemplar... iar acum nu mai vrea fiindca s-a saturat de reprosurile mele pe care i le faceam spre binele lui (Are nu stiu cate restante la fac. dar el statea si juca Fifa) si multe altele! Si cate proiecte nu i-am facut si cat de mult l-am ajutat dar se pare ca nu am fost buna si poate de asta merit ceea ce merit. Tare sunt curioasa ce se va petrece in cele 8 zile de practica in Maramures laughingVoi aveti vreo idee ceva laughing?

3 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el...
Aminteste'i toate acele vorbe dulci, spune'i ca ti'e dor de "voi" si fi sincera cu el, da'i un motiv concret pentru acel telefon "fals" poate ca si'a pierdut increderea in tine si daca se va impaca, ii este frica sa nu va "rupeti" iar unul de altul fiindca dup'aia ve'ti suferi mai multsad.
Poarta o discutie serioasa cu el! Nu renunta la el pana nu esti sigura ca nu mai exista nici o sansa pentru "voi"!

Bafta.

| Nic a răspuns:

De ce ai pretentii cand tu il minti? Da, esti curioasa sa vezi cum reactioneaza dar nu-i frumos ce ai facut la faza cu noul iubit. Daca s-a schimbat mai mult ca sigur e din motivul ala si mai mult ca sigur nu crede ca ai mintit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off! Alta problema de comunicare. Poate crede ca l-ai inselat sau el considera ca ti-a gresit cu ceva. Daca ti la el, nu-l lasa sa-ti scape. Incearca: incercarea moarte n-are.
Pana la urma, chiar daca iti va da papucii, fi sigura ca pe viitor si el ii va primi, asa ca nu trebuie sa te simti jenata.