| Girl1234566547 a întrebat:

Da si uite asa a ales-o pe ea ...ca ii este mila de ea ca nu stiu ce si mi-a spus daca sunt de acord sa ramanem amici, eu nu i-am dat inca raspuns ce ar trebui sa fac credeti ca daca am deveni amici l-as putea cuceri mai usorsad

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea, mi te imaginez tanara, frumoasa, in prag de viata si plina de sperante, de ce te-ai umili singura?
Daca el a preferat-o pe cealalta, indiferent ce ti-a spus, intelege ca la tine a renuntat.
A fost hotararea lui!
Ca vrea sa ramaneti prieteni, sau te vrea pe post de rezerva, sau vrea sa nu te simti prea dezamagita de alegerea lui, sau amandoua!
Ar trebui sa te respecti si sa te iubesti mai mult, prima noastra mare dragoste ar trebui sa fim noi insine, si sa nu accepti decat o relativa amicitie, eu as iesi complet din viata lui, cinstit!
Nu e posibil, in timp ce el te arunca, tu sa vrei sa-l recuceresti, deja e o obsesie!
Vezi-ti de drum, ignora-l chiar si priveste cu atentie in jur!
Undeva se va gasi un alt baiat, care te va face sa zambesti din nou si vei uita lacrimile de azi!

3 răspunsuri:
| Girl1234566547 explică:

Offf dar imi este foarte greu...crying multumesc mult pentru sfaturi dar parca mi se rupe sufletu cand il vad ca intra pe mess si nu-mi mai vorbeste delocsad de ce trebuia sa ma intalnesc eu cu el, acum am doar de suferit.cateodata imi vine sa-i spun totul prietenei lui pentru ca nu-i corect asa!cryingsa stie si ea cu ce baiat umbla! stiu ca sunt egoista dar nah... ce sa facsad

| raluk27 a răspuns:

Chestia cu amicii e un fel de premiu de consolare. Eu zic sa nu te imbeti cu apa rece, pentru ca sunt slabe sanse sa se razgandeasca si mai tarziu o sa te saturi tu sa-i cersesti atentia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ce frumos a zis colega noastră?
Poate n-o asculți!
Nu mai te complica cu ăla, că apoi te simte, și după aia parcă vezi că te alege și pe tine tot din milă.
Ca să nu mai zic că e riscul să îi fie milă de amândouă odată, și atunci chiar ai ajunsa cârpa lui.
Da?
Bine.Vezi ce faci.