Hm, parerea mea este ca are legatura si cu varsta.Stii cum ii poate ca el doar se juca cu tine de la inceput pana a inceput sa tina unpic la tine si a inteles ce ai zis tu gresit si daca zici ca nici nu voia sa fie ranit la un mic hop te-a uitat, cam asta imi vine in minte dupa ce citesc povestea ta.
Parerea mea este ca daca a pupat pe respectiva pe obraz nu e chiar grav si se poate sa o fi facut-o doar pentru a te face geloasa, mi se pare ca ii place sa se joace cu tine.Eu zic sa mai insisti, gen sa-i lasi ceva mesaj pe messenger sau pe mail, sau daca ai cum ceva scris de mana sa-i explici foarte clar si sa-l intrebi clar daca si dupa ce i-ai explicat nu mai vrea sa vorbeasca cu tine, ca macar sa stii sigur, eu unul asa as face, sper ca te-am ajutat bafta.
Cred ca nu s-a bagat intr-o relatie cu tine din cauza varstei tale.
Iar dupa faza in care credea ca l-ai mintit, cand erai la chef, cred ca a devenit si mai convins ca esti prea mica pentru el.
Lucrurile intre noi mereu au fost sincere. si i-am spus de mult ca vreau sa fiu cu el. si la fel mi-a zis si mie. dar imi zicea ca mai bine lasam sa treaca un pic de timp si sa vdm ce va fi.
Virsta nu conteaza.eu stiu precis . da lasa sa mearga lucrurile de la sine...cred ca va fi bine la voi...curaj.succese
Off. off. offf... dragostea asta! dar tu la ce te asteptai din partea lui? vroiai sa fiti impreuna, sau ce? daca asta simteai a fost vina ta pentru ca nu i-ai spus mai devreme care sunt sentimentele tale. din cate l-ai descris mie nu mi se pare ca e un om bun, cu care chiar ar trebui sa fii! daca tu ti-ai cerut scuze, si i-ai explicat situatia, e vina lui ca e un prost si ca nu intelege femeile! e banala totusi situatia ta, dar mai bine treci peste asta si sterge cu buretele tot ce "s-a intamplat " intre voi! stiu ca e foarte greu, dar ai prietenii aproape, familia, de ce iti mai trebuie un baiat prost si insensibil care profita de sentimenete tale? uita-l!
Eu cred ca daca a pupat o fata pe obraz nu e nimic grav...adica poate a pupato din prietenie. Dar tu nu imbla din urma lui.Fii vesela in fata lui si arata-i ca nu iti pasa, ca pentru tine nu mai conteaza nimic. Iar atunci el o sa stea pe ghinduri... daca tu nu il iubesti si o sa isi ceara el scuze inainte sa fie prea tirziu.Asa daca imblu tu din urma lui el se crede Doamne fereste cine si ce.Bafta"!(K)La mine tot aceiasi poveste si la urma mi s-a pus si in genuchi numai sa il iert.Numai ca el are 16 ani si eu 14. (love)