Aveti niste sfaturi de tot rasul. Nu stiu cati prieteni/prietene ati avut voi, dar e clar ca a fost doar ceva superficial.
In primul rand nu il agati. Agatatul inseamna sa faci rost de un nr. de telefon, adresa, id and so on, de la un/o necunoscut(a).
Secondly, NU II ARATI INDIFERENTA! Baietilor nu le place indiferenta. Deloc. Chiar unii urasc asta din tot sufletul. Baietilor le place sa fie complimentati, sa te intereseze de activitatile lor, sa fii feminina, sa fii draguta, sa nu vorbesti urat, sa te comporti civilizat, sa NU fii pitzipoanca, sa nu astepti de la ei totul pe tava.
Cam astea sunt criteriile generale.
Ghideaza'te dupa ele, si ai sa vezi ca ai numai de castigat.
Buna scumpo:X
deci:
1.afla cat mai multe despre el
2.inceraca sa gasesti puncte comune cu el adica sa aveti activitati comune despre care ati putea vorbi
3.intra in gasca lui de prieteni si descopera ce le place lor sa faca
4.de fiecare data cand privirile voastre se intalnesc zambestei
5. pune pe prietena ta cea mai buna sau pe altcineva sa il intrebe ce parere are despre tine
6.inceraca sa te duci intr-un loc in care se duce si el alaturi de prietena ta cea mai buna si trece-ti pe langa el ca si cand nu l-ati fi observat si puneti-va undeva alaturi de el incepe-ti sa cititi intr-o revista si distrati-va
Succes
Ia o undita, eventual un Mustang cu fibra optica sa fii sigura ca nu se rupe. Pune o hartie de 1 milion in fata usii lui si asteapta momentu. Cand trage, tragi. Ai grija unde ii vine acu, poate-l omori.
In primul rand eu vorbesc din parerea unui baiat parerea mea este ca daca vrei sa il cuceresti trebuie sa fi u insuti nu sa te dai drept altcineva sa ii areti ca tii la el sa razi la glumele lui daca e mai retras vb cu el mai mult cam atat trebuie doar sa ii areti asta iti urez succes
Pai simplu.stai mai mult cu el, fii si uh mai seducatoare,vb pe mess, vb la telefon.(cere-i nr de tel si id), INCEARCA SA FII FT BUNA PRITENA CU EL.atata.imi dai funda?
Incearca doar sa flirtezi cu el, nu i spune in fata ce simti pentru el, crede`ma e o mare greseala.
In primul rand incearca sa-i spui adevarul sub forma de gluma. Ce vreau sa spun prin asta... o sa-i dau niste exeple " ce faci draga" "ce bine arata-i azi", sau eventual mergi la un party cu el, nu te imbata doar prefa`te ca esti beata si... da`te la el cat mai mult, c a doua zi sa i ceri scuze si sa i zici " de parca tie nu ti-a placut:-J" mie mi-a mers si altor persoane
Un mic ghid pentru un flirt de succes!
Ai dat peste un tip care iti atrage atentia? Acum nu trebuie decat sa i-o trezesti si tu pe a sa…
1. Ochii sunt totul
Creaza un fel de punte intre tine si el printr-o privire. Nu te holba la el, ci doar pentru cateva minute fa-l sa te observe din ochi. Acest gest va indica clar ca esti interesata, dar nu disperata!
2. Foloseste semnale
Daca stai jos spre exemplu, indreapta-ti genunchii in directia lui. Sau gesticuleaza cu mainile spre el, fara sa te uiti insistent, doar cateva fractiuni de secunda.
3. Arata-ti partile care te avantajeaza!
Odata ce v-ati mai relaxat putin, atrage atentia asupra partilor exterioare, care stii ca plac in general. Aranjeaza-ti un pic topul sau joaca-te cu parul sau cu un cercel ca sa ii atragi atentia!
4. Stabileste contactul!
Daca sunteti face 2 face si concentrati doar unul pe celalalt, nu ezita sa ii atingi bratul, mana sau umarul. Daca va face si el la fel, e sigur: sunteti pe drumul cel bun si ai in fata un flirt cat se poate de serios!
App. Am luat asta dupa revista Cool Girl fundita?
deea_7664 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bianca_4346 întreabă: