Absolut nimic, as continua sa o iubesc toata viata chiar daca ea nu simte la fel deoarece a iubi pe cineva nu inseamna al poseda, din moment ce te indragostesti cu adevarat de cineva il vei iubi toata viata nu doar atata timp cat este cu tine.
La multi ani! :*
O sa-i urez multa fericire pe noul ei drum si ii voi multumi pentru clipele frumoase pe ca mi le-a oferit.
In nicun ca nu m-as sinucide cum fac multi tineri din prostie in ziua de azi.As suferi cat as suferi, apoi incerc sa ma resemnez cu ideea, as iubi persoana respectiva toata viata daca a fost ceva puternic intre noi sau asa am simtit eu si i-as ura toate cele bune si fiecare isi vede de drumul lui mai departe.Da ce-i cu intrabrea asta asa de trista mai ales ca putin si intram in Anul Nou? Inveseleste-te ca o data e Anu Nou! La Multi ani!
E o intrebare dificila...
probabil ca atunci cand imi spune in fata i-as trage una si as pleca imediat.
dupa sincera sa fiu as plange in hohote si mi-ar trece foarte greu amintirea despartirii, probabil niciodata.
oricum sper sa nu mi se intample, dar auzi...
de ce intrebi asa ceva?
Pai, s-a intamplat.
M-am prefacut ca nu am cunoscut-o niciodata, mi-am negat gandul in fiecare zi desi dimineata e ingrozitoare. Si iata ca inca traiesc.
In primul rand nu mai am de gand sa ma indragostesc si urmatoarea optiune e ca femeile sant curve doar prostii le iau in serios
DACA persoana iubita de mine nu m-as iubi si ea la randu-i, atunci mi-as vedea de viata mea. Cred ca exista suflete-pereche pentru toti. De ce sa traiesti cu unul care nu te iubeste?
Ce aş face?
Aş strânge-o în braţe pentru ultima oară şi i-aş spune să aibă grijă de ea şi de sufletul ei.
Dacă iubeşti sincer o laşi să plece să fie fericită cu cine vrea.
Câţi ştiu ce înseamnă iubirea adevărată?
Sincer sa fiu, oricum se duce, daca tot se termina, sa se termine frumos, nu?
As tine-o in brate cateva clipe, i-as ura numai bine si m-as asigura ca intelege ca trebuie sa-mi faca cinste cu cateva beri (glumesc). E dreptul ei sa aleaga, cum a fost dreptul meu sa ma indragostesc de ea.