| Vlad2024 a întrebat:

Dacă 11 ani. Si mă masturbez e grav? Nu o sa mai am copii?

76 răspunsuri:
| Seba2013 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu ma interseaza, in ce crezi tu, treba ta.
Pe mine ma intereseaza ipocrizia unora care se da drept credinciosi, si afirma ca Dumnezeu aproba masturbarea.

Tu ai afirmat ca nu ai creier reptilian, ci doar neocortex.
Iti poti da seama ce penibil esti?
Cei care stiu ce insemna....isi dau seama de cat de destept esti.
Insa nu acestea sunt subiectele, care ar trebui sa raspundeti.
Ar trebui sa raspundeti la intrebarile mele, pe care nici unul din voi, nu mi-a demonstrat.

Am cerut sursa unde arata ca masturbarea elimina stresul.
O ai sau nu o ai?
Dar nu vreau siteuri de acelea unde apar concluzii.
Vreau explicatia stiintifica ca doar medicina se bazeaza pe dovezi.
Dovezi va cer, si voi lipsa.

| Seba2013 a răspuns (pentru Andreeaa19):

Nici o pagina web nu ai aratat, dovada sunt comentariile anterioare.

Ai incaput sa citesti prima propozitie dintr-un articol, si a doua ai ignorato smechereste.
Inteleg ca te masturbezi si vrei sa vorbesti numai lucruri pozitive.
Dar asta nu insemna ca trebuie sa fi ignoranta.
Eu vorbesc cu voi, sa vada oamenii acestia care sunt sinceri, fanatismul vostru stiintific.
Pe mine nu ma intereseaza subiectele acestea, insa sunt indignat, ca nu este nici unul sa va puna la punct.
Cei care sunt destepti nu sta de vorba cu voi.

Eu cred in mos, dar tu accepti stiinta ca ca un robotel.
Eu tot timpul am spus ca CEAUSESCU era doar un simplu om, pe care roboteii ca tine il urmau.
Deci vezi ca omul, poate sa fie robotel, asa cum esti si tu, pana acuma nedovedind nimi.
Pune mana si da-mi un articol stiintific, dar cu dovezi in care sa a explice, de ce masturbarea elimina stresul.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Seba2013):

Mai retardatule, ce neocortex visezi? acum imi dau seama ca nu stii nici sa citesti. Ai auzit in viata ta de NEUROCORTEX? Te las pe tine sa-mi faci o laba sau un oral pentru a-ti da seama cu ochii tai cum imi dispare tot stresul din mine.Va fi cea mai buna dovada.

Cum ti-ai dat seama, ti-a soptit neocortexul?

Omule, aculta ca sa fii destept pe viitor.
Se spune NEOCORTEX.....nu neurocortex.
Imi vine sa rad, dar nu rad, pentru ca te inteleg.

Eu stiu ca masturbarea, satisface stresul.
Dar diferenta este ca eu stiu ce inseamna stresul, pe cand tu ii vezi doar efectele.

Ai dorit sa iti demonstez daca masturbarea te scapa de stres, zicand asa :"Pune mana si da-mi un articol stiintific, dar cu dovezi in care sa a explice, de ce masturbarea elimina stresul". Vad ca nu mi-ai raspuns la propunerea mea : " Te las pe tine sa-mi faci o laba sau un oral pentru a-ti da seama si a vedea cu ochii tai cum imi dispare tot stresul din mine. Va fi cea mai buna dovada". Eu am venit cu o propunere constructiva si ti-ar fi si tie cea mai buna invatatura sau lectie despre cum se elimina stresului pe viu nu din povesti. Spune-mi cand esti dispus sa ma masturbezi cu gura, eu asigur materialul de studiu adica "scula".

Obsedatule, tu nu ai ce sa demonstrezi.
Trebuie sa demontreze, medicii, aia ai tai de doi bani, care te lasa in ignoranta.

Nu e cazul sa intrebi tu mediocii,"stiintificii" sau pe barbos.Ti-am propus metoda de a afla tu insuti pe viu daca masturbarea scapa de stres pe cineva.Am acceptat sa ma masturbezi chiar tu cu manuta ta sau cu gura cum iti este dorinta si iti face placere, pentru a-ti da chiar tu insu-ti seama daca eu voi scapa de stres. Sau tu nu ai capacitatea intelectuala de a intege, de a trage de unul singur concluzia si ai nevoie de "stiintifici" laughing

Daca spui "toti stiintificii" se scrie cu doi de i.
Intreaba pe cine vrei, nu mai te da mare inteligent, ca nu esti.

Tu continua sa injuri, ca de altceva nu esti bun.
Tare in gura, dar mic la creier.
Nu ma i-au in gura cu tine, pentru ca pierd energie.

Omule, una este daca am eu nevoie de stiintifici, si alta este daca stiintificii, afirma ceva ce nu pot demonstra.
Eu vreau dovezi, pentru ca lucrul acesta sa impus, nu de mine....vezi aici;
http://ro.wikipedia.org/wiki/Medicin%C4%83_bazat%C4%83_pe_dovezi

Daca ei nu au dovezi, insemna ca sunt ipocriti.

I

Nu te tot eschiva, doar experimentand poti afla ceva. Imi faci laba sau un oral?

Sarcasmul tau plin de ironie, este penibil.
Nu are rost, sa te injur si eu.
Daca doi se injura, poate ala mai tare castiga.
Ala mai tare castiga, dar adevarul tot nu se clarifica.

| RagnaRDET a răspuns:

Problema e ca daca te masturbezi de la varsta asta e grav. Serios, atat de tarziu? Prietene eu ma masturbez de la 8 ani, ai pierdut 3 ani aiurea go go go, nu stiu fa ceva de 4-5 ori pe zi ca se recuperezi timpul pierdut happy

| anonimguy3 a răspuns:

Nu stiu daca esti un trol sau nu da jur ca am ras putin laughing)))))

Întrebări similare