| MonsterPasion a întrebat:

Daca 2 persoane se iubesc, cum poti sa-i cuplezi? Am nevoie de un plan. big grin Cel mai bun raspuns=F.U.N.D.A

Răspuns Câştigător
| SerenaSmiley a răspuns:

Le spui ca e o iesire de mai multi prieteni, dar de fapt nu va duceti niciunul si ii lasti doar pe ei 2 sa se duca. Astfel ei doi se intalnesc si or sa stea mai mult de vorba.

Poti sa mai bagi cate o mica micniunica unul altuia ca celalalt a spus ca chestie frumoasa despre celalalt.

8 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca esti sigur pe ce spui, aranjezi cu o a doua fata sa-i "scape" baiatului ca fata #1 il place. Daca e destept, stie el ce e de facut mai departe si nu mi ai nevoie de nici un plan. Daca nu e destept, mai bine nu te bagi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma, nu se iubesc, maxim se plac. Iar de "cuplat" s-ar cupla ei daca chiar s-ar placea.

| 1cristian1990 a răspuns:

Mai, eu am iesit intr-o seara la padure, am luat 5 litrii de vin, mai eram cu cativa prieteni si prietene, am facut un foc, am pus o banca jos, am invitat fata sa stea langa nacadau laughing si pana la urma cand eram toti veseli, am facut poze etc, i-am spus la fata ca baiatu o place si mai in gluma in serios toata lumea a spus ca sa se saute cei 2, sau poti gasi jocuri de genu! Acum tu stii ce conditii ai in zona! ii dau dreptate si lui SerenaSmiley!

| Torres92 a răspuns:

Esti cupidon?
Lasa i pe ei sa rezolve...

| SerenaSmiley a răspuns:

Le spui la amandoi ca este o intalnire de mai multe persoane si ii asi doar pe ei doi sa se intalneasca.

| Zenithf a răspuns (pentru SerenaSmiley):

As dori sa elaborez putin raspunsul tau, pentru ca asa aveam si eu o idee. MP, va intalniti mai multi prieteni, unde si cum va intalniti de obicei si faceti ce faceti de obicei, dar cumva faceti sa-i lasati singuri. Interesant ar fi daca voi ati fi toti perechi, perechi, numai ei doi sa nu fie. :\

| Zenithf a răspuns (pentru SerenaSmiley):

Sau veniti mai tarziu si sunteti tot ocupati cu alte treburi, atunci ei de plictiseala nu au sa aiba ceva mai bun de facut decat sa comunice.

| SerenaSmiley a răspuns (pentru Zenithf):

Le spui ca e o iesire de mai multi prieteni, dar de fapt nu va duceti niciunul si ii lasti doar pe ei 2 sa se duca. Astfel ei doi se intalnesc si or sa stea mai mult de vorba.

Poti sa mai bagi cate o mica micniunica unul altuia ca celalalt a spus ca chestie frumoasa despre celalalt.

| MonsterPasion explică:

Multumesc celor care mi-au raspuns :3 Chiar a functionat si acum sunt impreuna :3