Le spui ca e o iesire de mai multi prieteni, dar de fapt nu va duceti niciunul si ii lasti doar pe ei 2 sa se duca. Astfel ei doi se intalnesc si or sa stea mai mult de vorba.
Poti sa mai bagi cate o mica micniunica unul altuia ca celalalt a spus ca chestie frumoasa despre celalalt.
Daca esti sigur pe ce spui, aranjezi cu o a doua fata sa-i "scape" baiatului ca fata #1 il place. Daca e destept, stie el ce e de facut mai departe si nu mi ai nevoie de nici un plan. Daca nu e destept, mai bine nu te bagi.
Mai, eu am iesit intr-o seara la padure, am luat 5 litrii de vin, mai eram cu cativa prieteni si prietene, am facut un foc, am pus o banca jos, am invitat fata sa stea langa nacadau si pana la urma cand eram toti veseli, am facut poze etc, i-am spus la fata ca baiatu o place si mai in gluma in serios toata lumea a spus ca sa se saute cei 2, sau poti gasi jocuri de genu! Acum tu stii ce conditii ai in zona! ii dau dreptate si lui SerenaSmiley!
Le spui la amandoi ca este o intalnire de mai multe persoane si ii asi doar pe ei doi sa se intalneasca.
As dori sa elaborez putin raspunsul tau, pentru ca asa aveam si eu o idee. MP, va intalniti mai multi prieteni, unde si cum va intalniti de obicei si faceti ce faceti de obicei, dar cumva faceti sa-i lasati singuri. Interesant ar fi daca voi ati fi toti perechi, perechi, numai ei doi sa nu fie. :\
Sau veniti mai tarziu si sunteti tot ocupati cu alte treburi, atunci ei de plictiseala nu au sa aiba ceva mai bun de facut decat sa comunice.
Le spui ca e o iesire de mai multi prieteni, dar de fapt nu va duceti niciunul si ii lasti doar pe ei 2 sa se duca. Astfel ei doi se intalnesc si or sa stea mai mult de vorba.
Poti sa mai bagi cate o mica micniunica unul altuia ca celalalt a spus ca chestie frumoasa despre celalalt.
Multumesc celor care mi-au raspuns :3 Chiar a functionat si acum sunt impreuna :3