| Jack a întrebat:

Daca 9 din 10 femei practica sexul oral...intrebarea mea e dc nu practica 10 din 10 :-

Răspuns Câştigător
| elasexygagica a răspuns:

Pentru ca aia e ratata si nu stie ce vrealove struck

16 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

E o intrebare stupida. Pt ca sunt si femei care poate nu le place acest tip de sex... Sau au alta educatie si li se pare vulgar.

| XK a răspuns:

M#ie pentru femeile care spun ca nu fac bot!

| mona a răspuns:

Buna intrebare.10 din 10 asta nu va fi niciodata, de ex eu nu practic asa ceva

| cupcake02 a răspuns:

Pentru ca li se pare josnic, injositor etc...

| Jack explică:

DOamne mai cand le vad pe unele laughing eu spuneam la misto laughingDOamnea, si cica ele nu o sa faca asa ceva rolling on the floor cea mai tare faza am patit-o cand am rugato pe o tipa sa practice si mi-a spus " esti nebun eu nu o sa fac asa ceva niciodataraised eyebrows " si pe la sf serii s-a lasatrolling on the floor imi venea sa rad 8-/ laughing marog cine spune ca nu o sa practice ii prea copil inca oh go on parerea mea si nematurizatlaughing! sau virgin

| Julia89 a răspuns:

Intrebarea e urmatoarea.9 barbati din 10 dau limbute ...de ce nu dau 10 din 10?

| nekokami a răspuns:

Pentru ca a 10-a e strabunica-mea! hai sa fim seriosi! toate ZIC ca NU.ca ce scarbos, sau ce vulgar.cand de fapt in dormitor(sufragerie,bucatarie,baie, masina, etc)uita complet de ce au ZIS.

| Catalion a răspuns:

Pentru ca una din cele 10 femei nu vrea.

| Silvya18 a răspuns:

Pentru ca 1 se mai gindeste cu capu nu cu altceva cum cele 9.

| HISTORY_5103 a răspuns:

Pentru ca a 10 face anal=]

| claudiu89 a răspuns:

Sunt exceptii ca in orice domeniu si nu stiu cine o cercetat chestia asta si cum o facut, pentru ca o femeie cred ca macar o data in viata o incercat sa faca sex oral.

| degette_1911 a răspuns:

Cu tine 9 din 10 cu tine pratica, cu noi 10 din 10, ia ghici cine este cea dea 10? laughing)

| InnocentLoovee a răspuns:

Pentru ca aia 1, are cap.

| PinkStyle a răspuns:

Pentru ca 1 din 10 nu vrea, ce era asa de greu de gandit laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procentul de 1% este reprezentat de maicute (:

| Twixi a răspuns:

Pentru ca aia una, e mai desteapta cu 2 minute.

Întrebări similare