Normal e sa-i spui prietenului, ca te vezi cu alt baiat. Daca-i ascunzi acest lucru, inseamna ca acel alt baiat nu e doar un simplu amic, ci un potential partener (iar asta se cheama inselat).
Daca ai prieten nu inseamna ca nu mai poti iesi cu alti baieti.
Gosh, asta e mentalitate invechita. Poti sa iesi cu cati baieti vrei, sa va tineti in brate si sa va distrati.Asta nu inseamna ca iti inseli prietenul.Nu trebuie sa renunti la prietenii tai baieti. Iubirile vin si pleaca, prietenii sunt pentru vesnicie.Nu te departa de ei.
Nu inseamna neaparat ca il inseli, poate iesi cu el doar ca sunteti amici dar majoritatea isi inseala prietenul daca iese afara cu altul si nu il anunta.
Eu nu cred ca poate fi considerata inselare.insa tu nu stai cu mine.
pentru a evita orice fel de complicatii, dunal "bai vezi ca iesi cu X la un suc ca m am plictisit acasa, esti OK?"mi s-a intamplat de multe ori ca ea sa iasa la suc cu amici de ai me icu colegi de-ai ei si multe altele.insa daca nu ma anunta aveam sentimentu ala ca imi ascunde ceva si nu era ok,daca ma anunta in avans nu aveam nici o problema.
din nou, fiecare are punctul sau de vedere, cum am zis, mie nu mi se pare, insa altora ar putea
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: