Ce mi-ar spune inima. Viaţa e prea scurtă ca să gândesc de 10 ori înainte de a acţiona odată. Conştinţa mea e mai bună decât a altuia deci îmi urmez instinctele.
As fugi unde vad cu ochii! Daca s-a indragostit si el e magulitor, stiu... Dar nu va tine, crede-ma. Ce puteti avea in comun? Poate o partida de sex salbatic. Bine, doua. Apoi? Si, daca mai esti si casatorita... Du-te si culca-te si miine iti revii. Trebuie!
I-as spune ce simt pentru el, si daca sentimentul este reciproc,
mi-as trai povestea de dragoste
Ceao:*. pai nu e chiar mare diferenta. oricum aia nu conteaza atat de mult. si daca va intelegi bine. atunci de ce nu? uite de exemplu madonna. intre ea si iubitzelu nou. e mare dif. da ei stiu.
Oricum doar sa nu fie genu. ca unii pe la 20 si ceva. incearca cu mai multe. si doar profita. daca nu e asa. eu zic sa iei legatura cu el.
Succes!
Daca nu am avea niciunul din noi responsabilitati as merge inainte. Probabil ar fi cea mai frumoasa experienta a vietii
Pai in primul rand iti spun un singur lucru.nu varsta conteaza. daca va iubiti.Iti raspund tot cu o intrebare.De ce nu? incearca si ai sa vezi...
Ce conteaza varsta? Ai vazut-o pe... nu-mi vine numele acum. ea de 60 si el de 30. Hortensia, nu stiu cum o cheama.
Aaaa, asta numai daca n-ai obligatii : sot, copil.
Care i pb? ai fi singura. EStraela si liviu... diferenta de 25 de ani colombeanu si lungana de 30 de ani care i pb ta? doar sa nu fie de interes dragostea vsv columbenii...in rest ok
anonim_4396 întreabă:
usernamealy întreabă:
anonim_4396 întreabă: