La 14 ani am avut primul meu prieten iar varsta lui era tot d 19 ani. ce coincidenta.Mama mea nu a fost foarte incantata dar nici impotriva deci pentru mine a fost ok.Si stai linistita ca nu toti baietii sunt la fel eu inca sunt impreuna cu acest baiat am implinit de curand 2 ani de cand suntem impreuna si ne iubim...ne respectam si el nu tine cont d diferenta de varsta. sper ca te-am ajutat
Nicicum.Mama mea este un om deschis la minte.La fel si tata.Au incredere in copilul care l-au educat.Si eu am incredere si nu ii voi dezamagi
Daca as avea 14 ani, sa zicem, si mama ar afla ca sunt cu unul de 19 ani, nu i-ar cadea prea bine. Mi-ar spune ca sunt prea micuta pentru el, si o sa ma foloseasca pentru sex, iar dupa ce va obtine ce vrea va cauta alta prostuta cu care sa se culce.
Daca ai fi fost mai mare, gen 17-18 ani si el 22-23 de ani, ar mai fi mers. La varsta de 17-18 ani esti totusi destul de matura, nu foarte totusi, incat sa iti dai seama ce vor baietii cel mai mult de la o fata, dar mai sunt si unele fete, chiar si mai mari, care cad in plasa unora.
Deci, ai grija. Un baiat de 19 ani nu poate avea o relatie prea serioasa cu o fetita de 14 ani, parerea mea.
Depinde de parinti... unii te-ar putea strange de gat, altii te-ar putea intelege(foarte rar in ziua de azi). Oricum Mariaaa 19 ani!?
Sigur ma va sustine am o mama super.mai bine spune-i adevarul si te va intelege daca il ascunzi va fi mai rau
@parkour010-sunt foarte multi baieti chiar mia amri care se uita la pustoaice de 14 ani.
Mama mea s-ar multumi zicandu-si ca "e ok, bine c nu e mai mare", ea stiind de fapt slabiciunea mea pentru baietii mai in varsta si stiind cu cine obisnuiesc sa ies.
Acum depinde de cata putere de convingere ai asupra parintilor.
Nu stiu de ce ziceti mereu :"depinde de relatia care o ai cu mama ta"
Ganditi-va ca el la 19 ani. e destul de mare si vede viata ca un adult in toata firea. Tu la 14 ani prioritatea ta nr. 1 ar trebui sa fie scoala, poate si baiati asa pe o parte dar apropiati de varsta ta.Ai grija ce ai sa faci ca poate ai sa regreti.Lasa-l pe el in pace. zi sa te nu te mai cauta. ei toata viata sa mai intalnesti baiati.
Sora mea are 14 ani daca as afla ca iese cu unul de 19, cred ca o va incurca rau tare cu mine( eu am 19) si apoi cu mama...
Mda...depinde de relatia cu mama ta... Daca este o relatie buna, eu cred ca va intelege pup
Pai, la mine ma sprijinit, chair la cunoscut, mi-a dat sfaturi...dar na depinde de mame(am fost un an si cateva luni cu el, dar s-a terminat pana la urma...)
Ala vrea doar sa te tavaleasca pentru ca e un pedofil, diferenta de 5 ani ...
Depinde ce relatie exista intre tine si mama ta. Cat de mult comunicati voi doi...in principiu ar trebui sa inteleaga ca esti si tu o adolescenta acum... Spune`i cand e bine dispusa!
sper ca te-am ajutat
succes:*
Urat, cred .
Din moment ce e primul, probabil ti-ar spune sa ai grija pentru ca el vrea altceva, bla bla. tot felul de chestii din astea.
Ba voi nu aveti minte? ala de 19 ani ganditute-ai ce vra de la tine? primul prieten de care afla? inseamna ca de ceilalti habar nu are? de ce? daca ai fi prietena mea, si parintii tai nu ar sti, pai intai si intai te-as pune jos fiindca nu ai cum sa le spui ca ai patit ceva de vreme ce te intalnesti cu mine pe ascuns.si pana la asta, cati prieteni ai avut si ce-ai facut cu ei? daca ai 14 ani, ce speri tu la anii tai de la unul de 19? cata scoala mai ai de facut? si el ce ganduri are? tea imbrobodit cu minciuni sau e serios si vrea sa te ia de sotie? nu e curios sa-ti cunoasca parintii? sau nu are curaj? ia mai gandeste-te ce faci cu viata ta fara sa stie mama si tatal tau.
Stai sa vezi cum este la 20 de ani si mama ta afla ca ai prieten de 21 de ani si vrei sa il aduci acasa, (desigur nici a mea ea nu stia ca au mai fost alti inaintea lor). Dar sti cum se zice: "ce nu stie nu-i omoara". Crede-ma e greu la orice varsta sa ii spui mamei ca ai crescut. E si mai greu sa o faci sa inteleaga ca trebuie sa iti traiesti viata asa cum vrei, si ca vrei sa inveti din propriile greseli si nu din greselile pe care le-au facut parintii lor, sau chiar parinti nostri. Dar de altfel viata nu-i usoara, si desigur cum zic si celelalte raspunsuri depinde de relatia cu mama ta. Cat despre ce a fost intre mine si "McLovly"(tipu de 21 de ani) sa zicem ca nu s-a incheait foarte frumos...desigur cu ajutor din partea mamei
Bafta!
Dar ce ziceti de asta, daca fata are 14 ani si prietenul ei 23 parinti ce ar face?
Poate ar trebui sa il intrebi pe el ce vrea de la tine intai daca vrea sa va casatoriti peste cativa ani inseamna ca i pasa de tine si ca e un baiat responsabil daca tu nu vrei explica-i ca esti prea mica sau ca nu e timpul si in legstura cu mama ta poate nu ar trebui sa ii spui pentru ca o sa incerac sa va desparta
SenZoru întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: