Depinde barabatilor le curge un lichid transparent numit lichid spermatic ala contine spermatozoizi dar aia sunt dezorientati pot produce o sarcina doar 1 la 10000 de oameni. daca a bagat-o odata si gata nu e risk prea mare de fapt e foarte mik. dar find virgina.e ceva risk. cand se dezvirgineaza o fata o doare tot asctul sexual si rar se intampla sa aiba orgasm.
Da! Vei fi tatic in curand! Multa idiotenie in romanica noastra! Pacat ca tara e frumoasa! PS: De ce ai bagat-o doar o data? De ce nu ai terminat? Ti-a fost frica? Ai crezut ca musca?
Buna. in niciun caz nu o sa ramana insarcinata, eu zic sa te linistesti in privinta asta. da, la inceput o doare dar nu neaparat durerea dispare la sfarsit de contact sexual. durerea poate sa persiste si inca 2-3 acte sexuale acum depinde de fata si de cum o faci cu ea. parerea mea este sa o exciti astfel incat sa se lubrifieze natural si totul o sa fie ok. bafta!
Nu te inteleg deci esti baiat ai facut-o cu o fata da? si depinde daca uh ai fost virgin si ai bagat-o si ai simntit ca te doare un pic mai tare si nu ai scos-o te-ai terminat in ea pentru ca cand esti virgin cand te dizvirginez cum sa zic iti va iesi sperma... deci trebuia sa o faci cu prezervativ.sau sasi cumpere sa vada daca e insarcinata ai dat d dracu fara prezervative... funda te rog; D
La inceput e ceva normal sa o doara, pe urma durerea dispare. Insarcinata o puteai lasa doar daca te terminai in ea ceea ce sper ca nu ai facut doar daca vrei sa fii tatic. daca nu te`ai terminat in ea totul este O'ca si durerea dispare in momentu in care se opreste actu sexual! Funda?
Frate nu team inteles asa bine baga idu meu si iti voi explica totul
darius_ganea20959